On bi, jaz pa ne
točno poznam tvoj občutek. si pač še mlada mlada mlada. ne glede na to, da je danes seks že vse bolj pogosto tudi ena od športnih dejavnosti, je to še vedno nekaj največ, kar nekomu nameniš in zaupaš. ti pač še nisi pripravljena na takšno predajanje. nekatere pač potrebujemo več časa, da nam postane sex bliže. ko ti bo dovolj blizu, ti ne bo problem vzeti ga kar tako v roke, se malo poigrajčkat z njim, ne glede na to, ali ti ni do sexa. do takrat pa mu predlagaj, da če je tako zelo neučakan, naj uporabi katero od svojih 2 rok 🙂
Ja točno tko je kot je povedala Sončica.Tis is gospodar svojega telesa, ti si tista, ki lahko reče NE in to mora nadebudnež upoštevati, te zaradi tega spoštovati in ceniti.
Če tega ne upošteva sedaj, tudi potem ne bo, verjemi.Imel te bo za sužnjo, ki mu mora nastavit vsakič, ko se njemu dvigne, če ne bo pa tečen, pa nesramen, pa poln nerazumevanja za druge stvari.
Ja tudi taki obstajajo, ki ne znajo spoštovat želje dekleta, žene.
Pa oprosti, če sem bil malce bolj direkten z izrazi, ampak tko je………
Pozdravljena,
vse so ti že povedali drugi. S tabo ni nič narobe. Si taka kakor si in tega bodi vesela. Iskrenost do sebe naj bo vedno tvoja vodnica, le tako boš na poti do sreče. Če si fantu iskereno povedala svoje želje, potem si naredila vse.
Se on s tem ne strinja?
Tudi prav.
Nihče nikogar ne sme siliti v nič. Torej poiskati si morata kaj drugega.
Hahaha, kak pocukrano vse skupaj, pa vsi jo tak zagovarjate ko angelčka! Prav smesno! Me zanima kak se bi pocutle ce bi ga hotle primit v roko on bi on reko da mu ni do seksa in bi si ga sel na WC vrect na roko!!! Pol bi pa mele surlo do tal! Prav res ste smesne! Samo na sebe mislite in ves svet bi se mogo prilagajat vam! Kar dalje zivite v pravljici pa cimvec razumevanja in spostovanja vam zelim!
Zdaj bom tud jaz postal taki egoist kot ste ve.
izjemoma kle napisem post, k sm glih vidu
hm, ja to je tvoja pravica se odloct da bos dala al ne
po drug stran pa glej s te strani, kaj nej tip s tabo pocne ce ne bos dala?
me zanima kako bi se pocutila ce bi ti ko bi rabila npr objem, on reku da mu ni do tega, in ko bi se blizal z ustnicam da ti da lupcka, zadnji trenutek umaknu…
egoisticna si, kaj ces, zdej najd si nekoga ki ima za hobi zbiranje znamk ali kaj takega, ker vsak normalen moski bo pricakoval da vsaj malo sexa, ce pa tebi to ni jasno, ti pa itak ni pomoci…
in ja, s tabo je neki narobe, in ne to da noces, ampak da pricakujes da se bojo zaradi tvojih traumatskih dozivetij, kakrsnekoli si ze mela, drugi placeval ceno za to, medtem ko bos ti pobrala vse kar bo dobrega
oprost, sam men je to navadna svinjarija
lp