Najdi forum

Pred dvema letoma sem ostala sama stara sem 44 let . Spoznala novega star 56 let , urejen , skrben , brez zakona , uglavnem samski tip . V mlajših letih ga je bivša zapustila in odšla s sinom . Skrb za sina ni prevzel , rekel da je ona tako hotela , kasneje sem slišala od drugih da to ni res in da je imel vse možnosti da prevzame del odgovornosti . Kasneje je živel od ženske do ženske . Nato sva se spoznala in pokazal je zanimanje za zvezo . Nikoli ni bil zaseden lahko sem prišla k njemu ob bilo kateri uri , nikoli ni rekel da nima časa . Tudi je redno prihajal na zmenke . O skupnem življenju je načel temo na začetku zveze , ki pa sem jo jaz zavrnila . Pozneje ni več govoril o tem . Neštetokrat sva se sprla , ker je imel v telefonih pogovore z drugimi ženskami . In da preidem k bistvu . Res je da sem mu včasih o tem najedala ampak upravičeno , kar se je pozneje izkazalo za točno . Poleg mene je imel zvezo še z neko žensko , ki pa ji je spretno prekrival mene, meni pa njo . Preteklo je kar nekaj časa preden sem postala pozorna na omrežje fb , da sta si pogosto preveč naklonjena . Komentarji , všečki … Najbolje mu je z njo ratalo takrat kadar sva se midva sprla zaradi nečesa in sem jaz odšla . Seveda je takrat lahko nemoteno hodila k njemu . Sumim da je enako počel meni . Tudi ona ga je na nek način sumničila in , ko se je sprl z njo je tudi ona odšla jezna . Takrat se je spomnil , da jaz obstajam in me kontaktiral . Ta tip nikakor ne more biti niti malo sam . Še sanjalo se mi ni kaj počne . Vse je izgledalo , kot da me je pogrešal , priznal kakšno svojo napako v zvezi in zopet sva bila ok. Nato najdem sporočila . Na kupe sporočil od tipice , ki jo pravzaprav poznam . To je bila ona , ženska ki jo je vlačil poleg mene in se pretvarjal tako meni , kot njej da sva edini . Kako je mogoče da lahko nekdo tako igra iskrenost, zanimanje , ljubezen ??
Niti z ničemer se mu ni uspelo izdati , v glavnem je imel prepričljive zgodbe o tem da delam dramo, da se motim, da ga obtožujem itd … Rojen lažnivec in igralec . Še vedno mi piše in še vedno prikazuje vse manj dramatično kot je v resnici . Tu ne morem povedati da je on tip , ki ne ve kaj hoče , ampak da je usekan tip .

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Po opisanem sodeč, imaš opravka s precej toksično osebo.
Če se le da, pojdi daleč stran od njega.
Ne pričakuj, da se bo spremenil, ker se ne bo.
S takim ni vredno zapravljati časa (sem nekoč imela opravka s podobno osebo, še bolj toksično, kljub temu, da me je psihično trpinčil in uporabljal manipulatorske prijeme, sem lahko še kmalu ušla, brez, da bi se bolj zapletala).
Pojdi, dokler ne bo prepozno, najbrž nočeš preživeti življenja v stalnem trpinčenju same sebe, kaj on vse počne, ko te ni zraven.

Meni se zdi povsem normalen tip. Zavrnila si ga za it v bolj resno zvezo, ves čas se prepriraš z njim. Sta pač drug z drugim, dokler ne najdeta kaj boljšega…mogoče si tega nista jasno povedala…
Razumem pa razburjenje, če nisi sposobna najti kake alternative, kot si jo je on.

Moški ki ima kompleks boga. Pusti ga in bodi srečna, da si se ga znebila. Če greva razlagat zakaj ljudje to počnejo, ne bova nikoli končale, pa še noben odgovor ti ne bo všeč. Noben odgovor ni opravičljiv, pa vendar so ljudje psihopati.

Narcistični manipolator. Totalen NARCIS, kot ga je imenovala zgoraj nad mano, kraljica pekla… ima se za BOGA, misli, da je eden in edini..oziroma tega ne misli, ampak je v to 1000% prepričan in je prepričan, da ga tudi vsi ostali imajo in vidijo tako, kot se on vidi sam sebe.

V njegovi glavi zveni le ena beseda : JAZ, JAZ, JAZ, JAZ ….ostali niso pomembni in nikoli ne bodo 🙂

Teči hitro proč.

Tip je ime čist prav ti se skregala in on bo tebe čakal da se pomirila in padel tebi v naročje…tačas najbolje si z drugo ti se pa Pomurju in kuhaj mulo

Bil je zaintereseran za resno zvezo, ki si jo zavrnila. Kva jamras pol, ce ni resne zveze pol tut ne rab bit monogam…

Odgovor na objavo uporabnika
Normalen tip, 08.01.2021 ob 22:38

Meni se zdi povsem normalen tip. Zavrnila si ga za it v bolj resno zvezo, ves čas se prepriraš z njim. Sta pač drug z drugim, dokler ne najdeta kaj boljšega…mogoče si tega nista jasno povedala…
Razumem pa razburjenje, če nisi sposobna najti kake alternative, kot si jo je on.

Narcisoidna osebnostna motnja. Beži kot Forest Gump in nikoli več ne poglej nazaj. Tip te bo sicer še nadlegoval, ker si vir njegove hrane, ampak vztrajno ignoriraj vsak poskus kontakta.

Odgovor na objavo uporabnika
Lia Es, 17.01.2022 ob 12:43

Narcisoidna osebnostna motnja. Beži kot Forest Gump in nikoli več ne poglej nazaj. Tip te bo sicer še nadlegoval, ker si vir njegove hrane, ampak vztrajno ignoriraj vsak poskus kontakta.

Igzekli!

Se mi zdi kot da opisujete osebo ki jo poznam. Tudi meni se je tako zgodilo, popolnoma enako. Ste morda iz Štajerskega konca?

Eh, taki rečejo, da so sami gospodarji svojega telesa haha in imajo ženo in običajno dve ljubici, ker imajo od vsake svojo korist in seveda vsako imajo radi na svoj način. To so njihove besede. To se ne da niti razložit in razumet. To so čustveni invalidi, ki sicer so dobre duše, ti pomagajo, ti stojijo ob strani, ni da ni. Ženska misli, da jo ljubi, on pa se verjetno niti ne zaveda svoje manipulacije in spretno skriva svoje prekrške. Ne bom razumela, čemu je poleg žene in ljubice, potreba po dveh ljubicah haha. Filajo si ego in vzdržujejo spolno moč,ki pa verjetno ni najboljša in jim različne rožice pri tem pomagajo, da ne opesajo še bolj. Samska si, najdi si boljšega, takega, ki ne bo imel smsov od drugih žensk ljubic v telefonu. Samo trpiš, ni vredno. Pretehtaj kaj ti z njim odgovarja in kaj te boli, potem pa iskreno sama sebi odgovori, ali te tip zafrkava, izkorišča, laže.. Če pa ti paše, pa pač bodi z njim. Samo čisto tvoj ne bo nikoli, nikoli ne boš edina njegova ljubezen, srečno.

Tip ni ok. Ce mu ona ne bi ustrezala, bi sel z njo NAJPREJ NARAZEN in si potem poiskal drugo.. Tale tip je toksicna SLEVA

Sem poznala in začenjala vezo z nekim podobnim v srednjih letih. Takoj bi šel v resno vezo, me vsem predstavil (kot trofejo), dal fotke na FB, čeprav nisem dovolila. Prihajal vsak dan na kosilo, večerjo, visel cele dneve pri meni. Ja, pisal in tipkal z drugimi. Včasih je bil v zelo čudnem stanju, sem ga kontrolirala. Zanikal droge, tablete, alkohol. Težil, da se morava poročiti in vselit skupaj. Težil. Ker ni bil zmožen bit sam. Ker je končal dolg zakon in je bil kot nebogljen otrok brez kuharice in gospodinje.

Ni se mi dalo. Res. Nisem mogla pedenat sebe, otroka in potem se njega, ki je bil kot velik 5 – letni otrok. Hočem povedat da previdno s takimi, ki bi hitro v vezo skočili. Ponavadi nekaj potrebujejo…

New Report

Close