OMTOICA
mene pa že 35 dni pesti omotica,
omotica je prisotna vseskozi, le ko se uležem mine.
občasno pa dobim napad, omotica je močnejša, pobledim, usta imam suha, roke in noge so težke, ter močna slabost po telesu. napad traja cca .20 min.
3 dni pred pojavom omotice sem imel povišano temperaturo, katera je po 2 dneh izginila, 3 dan pa pričetek omotice.
Ali kdo ve, kaj za vraga bi lahko to bilo
(bil sem pri nevrologu in ORL) oba pregleda skupaj sta trajala 5 min, dobil pa sem pojasnila, da z menoj ni nič narobe v smislu nevrologije in ORL.
kri analiza opravljena 3x BP
Gre za prizadetost avtonomnega živčnega sistema, t.im. vegetativno distonijo. Po simptomih sodeč gre pri omoticah za t.im. vago insularno krizo. Omotica se pojavlja zaradi trenutnega zmanjšanja krvnega pritiska. Obolenje je nastalo kot posledica vnetja, pri čemer je vegetativen živčni sistem postal razdražen, predvsem parasimpatičen del.
Bolj natančno bi vam bolezen lahko razložili na pregledu, morda vam z našimi metodami tudi delno pomagamo.
Lep pozdrav,
Potem bo pač žal tako, da z manualno terapijo v vašem primeru ne bi mogli pomagati. Dr. Kotov v Ljubljani je na osnovi pregleda situacijo sigurno dosti bolje spoznal, kot pa jaz preko foruma in mu verjamem. Sicer pa, bolje da se pove pošteno, kot da se obljublja izboljšanje,vabi na terapije, na koncu pa ni rezultatov.
Lep pozdrav,