Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza omrtvičenost stopal in…

omrtvičenost stopal in…

MS imam diagnosticirano od leta 2005, do sedaj 2 zagona (vid in motnje ravnotežja). v bistvu zaenkrat nič posebnega. Pred dvema dnevoma se mi je začel pojavljati čuden občutek v stopalih in sicer dotika ne čutim popolnoma. Mravljincev nimam. Včeraj se je to preselilo še na območje okrog spolovila in anusa (????) . Ne vem ali je to MS ali moram iskat razloge kje drugje (malo pretiravanja pri športu tik pred začetkom motnje). Bi bilo pametno it do svojega nevrologa ali kaj???…Verjetno je odveč napisat, da se mi že malo meša od skrbi. Lepo prosim za kako informacijo… google mi tokrat ni kaj perveč pomagal. thx!!!

Pozdravljen,

Če prav mislim, si malce pretiraval s športom, saj veš, da sedaj, ko smo v taki “drugi fazi” nismo niti pri športu več takšni, kot smo bili. Seveda je šport priporočljiv, ampak brez pretiravanja.
Tudi sama sem imela ta “bedasti občutek” po stopalih in kasneje po celi nogi. Najhuje je bilo, če sem “drgnila” nogo ob nogo. Jaz bi na tvojem mestu šla do nevrologa. Saj zato so tam, da nam vsaj malo pomagajo, kajne? Veš, sami se moramo “prerivati” naprej in iskati neke odgovore, nihče to ne bo naredil namesto nas.
Skratka, če bi bila na tvojem mestu, bi šla do nevrologa.
Upam, da ti je že kaj bolje in da se ne sekiraš preveč, saj tudi to škodi…

LP enaMB

Hvala enaMB. Je še slabše te dni… zdaj se je občutek zaspanih podplatov razširil še na meča. Ja, in ‘prerivanja’ me je groza, predvsem tistega s temi pametnimi glavami v sprejemnih pisarnah. Pa saj niti ne vem kam naj grem. K svojemu nevrologu že ne, ker nimam termina. No jih probam danes poklicat na nevro (poli), kaj naredit. In še enkrat hvala… 🙂

Pozdravljen….

ja, v tem vremenu je še huje, saj vem….Ta omrtvičenost zna biti zelo neprijetna. Meni nprj. se je začelo z rokami…pred dvemi leti in pol. Še zmeraj je enako, se mi zdi, da se tako, čez čas navadiš, kaj pa vem…Glede obiska nevrologa pa: kaj pa če bi šel na urgenco. Sama sem naredila tako in takoj dobila napotnico “pod nujno” in šla drugi dan k nevrologu. Pač dobiš tistega, ki je dežuren. Kaj vem, poskusi…

Lp

enaMB

http://www.zdravljenje.com

http://www.eft.si

New Report

Close