Najdi forum

Pozdravljeni,

mi lahko kdo odgovori za kaj vse se uporablja olje 31, švicarskega proizvajalca ****?

Lp

Jaz jih uporabljam za skoraj vse in so S U P E R, če jih imaš jih začni takoj ne bo ti žal:

– Za glavobol, namažeš sence, daleč od oči,
– za obolečine v križu, namažeš direktno čez cel boleči predel, najboljeje,
da ob tem uporabiš še brinjevo kremo ( kombinacija super –
preizkušeno),
– za grgranje pri vneju ustne votline,
– za izkašljevanje (pljuča), cca 5 kapljic na sladkor ali med in pojemo (angina), bronhitis polovica limone, 2 žlički medu in 7 kapljic eteričnega olja – popijemo oz. počasi z žličko poližemo.
– sklepna revma (mažeš direktno po sklepih)
– za bolečine v želodcu 4 kapljice v deci vode in popijemo (dobro tudi pri mačku)
– za inhalacije (1 kapljica v inhalator) odpira sinuse in odmaš nos.
– v izparilnik ali na radiator osveži prostor in koristi dihalnim potem…..

pa gotovo sem še kaj pozabla.

lp

CD

Poleg vsega naštetega ga jaz uporabim tudi pri zobobolu, direktno kapljico na boleči zob, zelo hitro pojenja bolečina.

lp

Ali ima rok trajanja. Jaz ga imam že zelo dolgo, pa sem kar malo pozabila nanj.

lp

Olje 31 je TRAJNO!!! In trajno uporabno za vse!
Steklenička dolgo traja, stane okrog 6000 sit. Če hočete šparati, ga delno v drugi steklenički zmešajte z olivnim oljem, da ga imate za masiranje (bolj mazljivo).

Jaz ga uporabljam prav tako za vse zgoraj navedeno. Za želodčne težave ga kapnem kapljico v deci vode in popijem.

Brez tega in brez doma narejene ognjičeve kreme ne grem nikamor na pot! Potujem precej in nazadnje sem na Novi Zelandiji ženskam pustila kar veliko dozo ognjičeve kreme. Ženske so norele!!!

Sicer pa previdnost! Nerazredčene kapljice so prav tako kot vsa eterična olja hud koncentrat in lahko poškodujejo sluznico. Pri prehladu je treba kaniti na vatko le kapljico in počasi vdihovati. Prav tako kot druga eterična olja vam zaradi svoje ekstremne moči poškodujejo lakirano mizo (in tako tudi vas).

Kje pa se dobi to olje? A je to podobno kot švedska grenčica? Ta je tudi uporabna za vse.

Meni te izdelke od justa dostavlja po povzetju gospa, ki ima tel. št. 041 446 807. Pustiš ji naslov in ti po povzetju poštar prinese izdelke na dom. Poleg olja 31, redno naročam tudi kremo tea tree.

lp

Olje 31 je res, da je trajno vendar do datuma kateri je naveden na embalaži. (nekateri vidim da ga uporabljate v ustni votlini za zdravljenje glavobola)
Za zunanje predele pa ga lahko uporabljate tudi po preteku roka vendar ne v bližini sluznic. Tako da ne bi bilo kaj narobe!!

Sicer pa svetujem vsem, ki bi želeli kakšen nakup, da se najprej udeležijo kakega posveta kateri se organizira iz strani predstavnikov, seznanijo te z marsičem od uporabe do sestave, …..ipd.

Lep dan vsem!

Ups, napaka, zobobola
Se opravičujem

New Report

Close