Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Oliovit namesto AD3 kapljic

Oliovit namesto AD3 kapljic

vedno bolj opažam, da ima večina staršev, tako kot smo imeli mi, probleme z AD3 kapljicami. Nedajanje kapljic pomeni, da morate otroka bolj izpostavljati soncu, ker nekje pač mora dobiti D vitamin. Poleti ni problema, večji problem je zima. V večini primerov problemov ob nedajanju kapljic ni, obstajajo pa izjeme, ki jih je zadnje čase vedno več. V Avstriji so proizvedli Oliovit kapljice, ki ne napenjajo. PREVERJENO. Naš je bil tako občutljiv, da ni prenesel niti ene same kapljice AD3 niti D3, zato smo se tja odpravili po Oliovit. AD3 kapljice so na bazi agrumov, ki pa jih novorojenčki oziroma dojenčki ne prenašajo najbolje, D3 so na bazi olja in naj bi manj napenjale, še manj od njih pa zgoraj omenjene. Torej, ker naš nadebudnež tega ne potrebuje več, jaz pa imam celo stekleničko še neodprto z rokom do 2005 jo PODARIM mamici, ki ima probleme s krči.

Prosim, če napiše svoj mail, da se ji javim, da ne bi bilo kakšnih problemov spet.

Pa lep dan vsem,
A.

Pozdravljeni,
zanimam se za vase kapljice, saj sem slisala ze veliko kritik na racuna AD3 kapljic in raje sploh ne bi tvegala z njimi. Rodila bom v kratkem (2 tedna) in bi mi prisle kar prav, da vidim, kako otrok na njih reagira. Sporocam Vam svoj e-mail:
[email protected]
Lep pozdrav, Natasa

Moj mail je že na poti.

Pozdravljena !

Prebrala sem, da podarjaš kapljice. Moja Nika ima grozne težave s krči in bi mi te kapljice prišle zelo prav. Če jih še imaš bi te lepo prosila, če mi jih lahko daš oz. jih tudi kupim.

Lep pozdrav, Saša

Tudi jaz bi prosila za te kapljice, če že niso oddane, joih pa tudi kupim, če imate dostop priti do njih.
Hvala

Še nekrat se oglašam zaradi kapljic – pozabila sem napisati svoj naslov: [email protected]

LP, Saša

Žal nimam dostopa do njih. Ko sem bila v Avstriji sem jih kupila in so mi ostale, ker jih nismo porabili. Zgornje pa sem že oddala.

Lp
A.

New Report

Close