Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca okužba?

okužba?

Pred dvema dnevoma sem se poljubljala s fantom, bilo je tudi nekaj oralne stimulacije (precej pred izlivom), vendar do odnosa potem ni prišlo. Od včeraj me boli vrat, mislim, da imam otečene bezgavke. Zelo me skrbi, da nisem dobila kakšne spolno prenosljive bolezni. Je možno, da sem se okužila s HIV? H kateremu zdravniku naj grem – moji splošni zdravnici, ginekologinji? Že dva dni praktično ne jem in ne spim od nervoze in groza me je, da bom morala še čakati nekaj mesecev, preden se lahko zanesljivo testiram. Hvala za odgovor.

sem mogoče zgrešila forum ali je prišlo do kakšne napake, da je objavljeno samo vprašanje?
Se opravičujem za “teženje”, samo res sem prestrašena

Pozdravljeni!
Možnost, da ste se na tak način okužili s HIV je majhna (če je bil fant sploh okužen). Povečane bezgavke niso nujno povezane z “nesrečnim” dogodkom. Ker vas odgovor o verjetnostih verjetno ne bo pomiril in ker HIV ni edina spolno prenosljiva bolezen, bi vam najprej predlagal obisk vašega osebnega zdravnika (zaradi bolečega vratu in bezgavk). Čakanju na zanesljivo testiranje se lahko izognete s testiranjem potencialnega prenositelja, če je seveda pripravljen in še dostopen.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Odgovor je prispel skoraj hkrati z “vzpodbudo”. Nisem spregledal vprašanja. Lep večer!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close