Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? okulistični pregled

okulistični pregled

Ali je kje v Ljubljani ali okolici možen okulistični pregled z napotnico. Enako vprašanje velja za korekcijska stekla. Ali so kje na napotnico oz. recept. Gre za osebo, starejšo od 65 let, ki potrebuje očala za blizu in daleč. Dvojna torej, kar znaša kar zajeten kupček denarja (sploh za upokojence).
Hvala lepa za informacije in lep pozdrav!
Arja

Arja,
moja okulistka dr. Maja Novak Brecelj ordinira v Kosezah in se za vsakega pacienta maksimalno potrudi. Če sploh še sprejema nove paciente, pa povprašaj na tel. 01/518 33 32.

Lep pozdrav,
Modra

Arja zivijo,
jaz vem za sigurno enega najboljsih okulistov v Sloveniji, ki pa ni v Ljubljani ampak v Novi Gorici. Zagotovo dela tudi na koncesijo. Iz lastnih izkušenj pa vem, da v njihovi optiki ne porabiš zajetnega kupčka denarja, ker imajo kvalitetne okvirje po zelo ugodnih cenah.
Lep pozdrav!
alenka

Jaz hodim v domžalski zdravstveni dom v očesno ambulanto dr. Avsec. Ima koncesijo, čakalna doba je dolga, zato se je treba čimprej prijavit.

Živjo,
Optika Sokol v Župančičevi jami.
.-) vsem!

Dr. Zajc na Viču – Groharjeva 11.

Samo za meritev dioptrije po novem ni treba imeti napotnice.

Samo za meritev dioptrije so najboljši MOJSTRI OČESNE OPTIKE, ni sploh nobene potrebe po zdravniku, pa še čakalnih vrst ni… Za moje pojme so najboljši v Optiki Vid v Radomljah…prijaznost, normalne cene… to veliko odtehta, vsaj meni.

New Report

Close