Najdi forum

‘okroglo darilo’

Pozdravljeni!
Zanima me, kakšna darila ste
dobili, kupili najbližnjim (ali pa si jih od najbližjih želite) za okrogel rojstni dan. Meni se bliža, starši in mož sprašujejo kaj si želim pa ne vem…Rabim nič (oz. kar potrebujem si kupim sama), rada pa bi dobila kaj kar bo ostalo kot trajen spomin.

Naj uporabijo malo domšljije.

Zdi se mi da prstan (ali kaksen drug kos nakita) za vedno ostane kot lep spomin

Če me ze vprasajo, bi rada dobila nekaj, kar mi bo všeč. Sem pač tip, ki je lahko kar malo razočaran če vidim da se kdo ni potrudil dovolj (oz. jaz mislim da se ni). Tako ba je lazje za obdarovanca in obdaritelja-vsi zadovoljni. Pa ne mislit da sem kakšna nehvaležnica.

Maja, zagotovo si kaj želiš. Vsak ima kakšno željo – potovanje? (boni pri turistični agenciji), jaz si npr. želim eno fitness napravo in bom to razbobnala vsem povabljencem, pa upam, da bodo že vkup stopili, dober fotoaparat? , kamero?, zlato?, ne verjamem, da si nič ne želiš. Eno je nekaj rabiti, drugo je nekaj si želeti. Če veš, da boš razočarana, če ne bo nekaj spešeli, potem povej, kaj naj to bo. Jaz sem praktik in vedno povem, kaj si želim.

hmm pa saj imaš ti rojstni dan!!!
nekako pri sebi ne vidim da bi tako darilo katerega si sam izbereš imelo hudo sentimentalno vrednost.
Moje mnenje je, če me že kdo vpraša kaj bi rad za darilo, to pri meni pomeni ničesar ti ni treba prinseti.
Ali se potrudi in nekaj sam izberi ali pa nič.

lp

VIBRATOR

Prvo nam moraš povedat, kaj je zate okrogel rojstni dan ( 20, 30 40, 50 let ) !
Moj mož meni, da 35.rojstni dan ni okrogel rojstni dan. Meni pa se zdi prav tako pomemben.

Jaz obožujem slike in knjige, in bi si zagotovo izbrala nekaj od tega, logično je, da je vse odvisno od denarja, tudi kakšen parfumček ali prstanček ni slaba ideja, ali pa kakšen “beauty” vikend tretman v toplicah…………….

vse najboljše tudi pri izbiri!

Draga slavljenka!

Krasno je, če imaš vse kar si želiš. Okrogle obletnice pa so vseeno priložnost, da si izberete kaj posebnega. Knjiga, zlato, ure – stenske, stoječe…, slika , skulptura, izlet – potovanje itd..

Verjamem, da nebo težav.

Pa iskrene čestitke ob osebnem prazniku . Leta se praznujejo in ne štejejo.

Maruša

New Report

Close