Najdi forum

Pozdravljene!

Iščem okrogel prt (premer mize 1,5 m) za mizico na balkonu. Ker imamo majhne otroke in ne želim, da bi takoj popraskali mizo, sem razmišljala o plastičnem prtu, ki bi ga ob kosilih dala na mizo.

sem videla že take čipkaste prte, samo nisem še našla za okroglo mizo.

lp

Nada

Na okroglo mizo lahko daš tudi kvadraten prt.
Material za plastične prte dobiš v tehničnih trgovinah (Obi, Merkur, Bauhaus…), odrežejo ti kvadraten kos, pa imaš. Dobiš debelejši material, tudi bolj trdo stoji, imajo pa tudi neke vrste “povoščeno platno”, ki je mehkejše in bolj “prtasto”, premoči pa vseeno ne oz. ne takoj (če dolgo časa ostane lužica gre ravno tako skozi). Na meter dobiš tudi “platične čipkaste” prte.
Dobiš pa tudi že narejene plastične prte, tudi okrogle. Tudi to dobiš v tehničnih trgovinah, verjetno pa tudi v kakšnem hiper- super- in ostalih marketih.

Ja, komot daš lahko gor kvadraten prt, drugače sem pa ravno prejšnji teden v Sparu ugodno kupila okrogel prt.

Precej sem jih pred časom videla v prodajalni Bale v podhodu Ajdovščina. Takih dokaj lepih, pralnih in hkrati odbojnih za madeže. Jaz sem sicer kupila ovalnega, a vem, da so imeli tudi okrogle.

Jaz sem ravno te dni iskala prt za na teraso. Torej Merkur ima kar nekaj izbire, pa Rutar, pa poglej tam, kjer je kino Šiška (poleg Citrusa) je ena nova trgovina in so kar imeli izbiro (razen seveda moje dimenzije).

New Report

Close