Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? okrevanje-mož.tumor

okrevanje-mož.tumor

9.2. sem bila operirana.Možganski tumor.Še do danes nisem okrevala.Se zelo slabo počutim,vsako delo mi je napor.Takoj se zadiham.Dobro se počutim samo zjutraj,ko vstanem ali ko ležim.Tudi pred operacijo nisem imela kaj dosti kondicije,ampak zdaj jo pa nimam prav nič.Saj se trudim,pa hodim na kratke sprehode kljub slabemu počutju,pa ni nič bolje.
Po operaciji so se mi po celem obrazu in zgornjem delu hrbta naredile bulice,ki so se zdaj spremenile v nastotine mozoljev.Ali kdo ve zakaj?Sem taka kot ena pubertetnica.

Kdo mi lahko pove;kdaj popolnoma okrevaš po taki operaciji?Kaj naj s tem mozolji naredim?

Če je tumor benigen, boste po določenem času res okrevali. Samo strogo se morate držati zdravnikovih navodil glede vašega zdravljenja. Če pa gre za tumor- glioblastom, potem pa je boljše, da vam nič ne napišem…

Tumor je bil benigen.pa saj mi doktor ni dal nobenih navodil za hitrejše okrevanje.Žal se za nas brezposelne ne potrudijo kaj dosti.
Po določenem času?Pa saj je že 2,5 meseca od operacije,meni pa se zdi kot bi bila operirana prejšnji teden.
Ali mi ti mrkn lahko daš kakšna navodila?Ali kdo drug?Prosim.

New Report

Close