Najdi forum

Pozdravljeni, tudi jaz bi vam rada opisala mojo tezavo ,ki me skrbi.
Imam 35 let in ze vrsto let nosim mehke kontaktne lece ,imam
dioptrijo + in astigmatizem. Z lecami nisem imela nobenih posebnih tezav. V zadnjih nekaj mesecih pa se mi je pribljizno stirikrat zgodilo naslednje : V vecernih urah me je zacelo boleti levo oko (kakor ,da mi ga bo nekdo izpulil ).Mislila sem. da gre za utrujenos in sem lece vedno odstranila.Ko sem legla v posteljo in zaprla oci ,mi je v levem ocesu bliskala svetloba in bila prisotna bolecina. Ko sem vstala (se zvecer ),sem na to oko komaj kaj videla. Zjutraj je bilo vse v redu. To sem povedala tudi okulistu na pregledu.V omenjeno oko mi je dal kapljice za razširitev zenice pa ni nicesar videl in mi ni rekel nicesar.Istega
dne ,ko sem bila na pregledu (jaz domnevam ,ko se mi je zacela zenica krciti) sem ponovno dobila mocne bolecine v oko.Tako je trajalo cel dan.Lec nisem nosila ampak ocala.Naslednji dan (to je danes ) je vse normalno, s tem da je levo oko polno rdecih zilic , saj se mij je vceraj mocno solzilo. Sedaj me vse to skrbi in ne vem kaj je to.Hvala za vas odgovor in ce mi lahko poveste kje bi si o tem kaj lahko prebrala.

Spoštovani!

Čeprav ste že bili pri okulistu, ga bo verjetno treba ponovno obiskati, ker vaši znaki kažejo na možnost, da imate zvišan očesni tlak.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close