Najdi forum

okna remoplast

Nekje sva najbližje izbiri oken in vrat pri remolastu!
Odličila sva se za troslojna, pet (6) komorni profil, alu podometne rolete in komarnike!

Ker sva najbližje njiihovi izbiri, iščem kogarkoli ki je že posloval z njimi in uporablja njihova okna!
imajo profile ACCORD in okovja SIGENIA!

Vsaka informacija je zaželjena!

Ne vem kaj misliš s troslojna. Pomembno je preveriti toplotno prepustnost profilov in stekla, oz. se odločiti za pravo kombinacijo vsega, tudi glede na to kje živite.

tako je, toplotna izolativnost mora biti vsaj K=1,1, to je standard. AJM na primer nudi tudi K=0,9, če naročiš nek poseben plin. Svetovali so mi tudi, da se ne splača vzeti več kot 5 komornih profilov, ker s tem na izolaciji ne pridobiš veliko, okvir pa izgleda čudno širok.
Smem vprašati, koliko je cena enega takšnega okna, kakršnega ste naročili? Če imate morda dimenzijo okoli 100*120.

Točno. Vse to drži. Cena PVC okna 5 komorni sistem, s steklom U Wert po EN 673 Ug W/m2K 1,1 v beli barvi š=1000xv=1200, brez olive, brez vmesnih prečk ali prečk v steklu ali na steklu je cca 130 eur. Mislim, da nisem prav veliko falil pri ceni.

Živjo,

Jaz ti lahko posredujem ceno okna te dimenzije, ker imamo predračun za okna za novogradnjo.
Ker smo že prej menjali v trenutnem bivališču stara okna za njihova – Remoplast, lahko rečem, da so kvalitetna…. Tudi nam so svetovali, da se ne splača vzeti več kot 5 komornih profilov.
Cena za okno 100/120 pa je 32.650 sit – to so bela plastična okna – mi imamo zraven naročene še zunanje rolete (cena teh za to dimenzijo pa je 15.840 sit)…..

lp, natja

No torej sem ze smotil za 6 eru

New Report

Close