okna remoplast
Nekje sva najbližje izbiri oken in vrat pri remolastu!
Odličila sva se za troslojna, pet (6) komorni profil, alu podometne rolete in komarnike!
Ker sva najbližje njiihovi izbiri, iščem kogarkoli ki je že posloval z njimi in uporablja njihova okna!
imajo profile ACCORD in okovja SIGENIA!
Vsaka informacija je zaželjena!
tako je, toplotna izolativnost mora biti vsaj K=1,1, to je standard. AJM na primer nudi tudi K=0,9, če naročiš nek poseben plin. Svetovali so mi tudi, da se ne splača vzeti več kot 5 komornih profilov, ker s tem na izolaciji ne pridobiš veliko, okvir pa izgleda čudno širok.
Smem vprašati, koliko je cena enega takšnega okna, kakršnega ste naročili? Če imate morda dimenzijo okoli 100*120.
Živjo,
Jaz ti lahko posredujem ceno okna te dimenzije, ker imamo predračun za okna za novogradnjo.
Ker smo že prej menjali v trenutnem bivališču stara okna za njihova – Remoplast, lahko rečem, da so kvalitetna…. Tudi nam so svetovali, da se ne splača vzeti več kot 5 komornih profilov.
Cena za okno 100/120 pa je 32.650 sit – to so bela plastična okna – mi imamo zraven naročene še zunanje rolete (cena teh za to dimenzijo pa je 15.840 sit)…..
lp, natja