okna mik celje
Jaz sem si jih šel ogledat v salon in me niso prepričala. Stiki med profili v vogalih so že na oko slabi, občutek pri odpiranju in zapiranju tudi ni bil v redu. Kasneje sem se odločil za FINSTRAL (tudi ta sem si predhodno ogledal v salonu) in mi ni niti malo žal.
V prid Finstarlu so bili tudi drugi dejavniki: enaki roki pri dobavi kakor MIK, množica dodatkov in rešenih detajlov, estetika (zunaj imam v barvi, znotraj je “stara bela”, ki je mojemu očesu dosti bolj všečna kakor “bela”, vsi zaključki, stiki in tesnila so bp), imajo vtisnjeno strukturo lesa – površina ni gladka ampak hrapava kar je (pravzaprav ironično) dosti boljše pri čiščenju. Cena je bila višja pa vendar ne toliko, kolikor ocenjujem, da sem dobil pri kvaliteti in estetiki.
Midva sva lani vgradila mik okna in nimava pripomb. Izdelava je brezhibna, tudi od blizu ni nobenih napak, barva je lepa tesnenje in zapiranje tudi deluje kot mora, monterja sta prišla točno ob dogovorjenem času, pospravila za sabo, itd… Moj je bil najprej skeptičen, ker je hotel, da bi vzela pri istem kot njegov bratranec, pa je zdaj po enem letu le priznal, da “sem imela prav”, sploh ko je videl, kake probleme ima bratranec zdaj. :)))
Živijo,
ker sva se s fantom pri izbiri ponudnika oken obračala na forume, se mi zdi pošteno, da delim z drugimi, željnimi informacij iz prve roke najino izkušnjo s podjetjem MIK CELJE.
Na žalost je bila najina odločitev zelo slaba in je ne bi privoščila nikomur, saj je investicija velika. Midva sva se odločila za njihova ALU LES okna, tako da ne vem, kako je s PVC. Najprej so nama pozabii povedati, da je rok dobave za ALU LES 3 mesece, midva sva pa kot laika sklepala, da je rok dobave enak kot pri PVC oknih, nama je bilo rečeno 4 tedne. Potem so po 3 mesecih končno prišli montirat in ugotovili, da so prinesli balkonska panoramska vrata v enem kosu in da ne gredo po stopnišču ter da je eno okno poškodovano, tako da so potem vsa stara krila zopet nesli nazaj v 4. nadstropje brez dvigala 🙂 Čez 5 dni so ponovno prišli, tokrat z balkonskimi vrati v dveh delih, pa tudi ni bilo sreče. Tokrat je bilo okno preveliko za odprtino, za piko na i pa je pri prevozu počilo še eno steklo in ena zunanja polica je bila prekratka. Torej so čez nekaj dni prišli še v tretje, ko jim je končno uspelo vse montirat in bojda narediti špalete. Danes, ko je prišel plesar in videl te špalete, ni mogel verjet svojim očem, saj jih mora sam pokitat, najmanj 2krat in ima z njimi še veliko dela.
Skratka, midva resnično nisva posebno komplicirani stranki, vse sva plačala s 100% avansom, tako da vam odsvetujeva izbiro alu les oken pri podjetju MIK CELJE, ker jim manjka strokovnosti in natančnosti. Ta kalvarija se mi zdi kot eden od delov animacije A je to? 🙂
LP
NE NASEDAJTE,so daleč najdražji na trgu,plačala sem jim sto procentni avans,potem pa so me vlekli z nekimi nemogočimi roki.Pozanimala sem se pri drugih in ugotovila,da je njihova konkurence pol cenejša,pa okna naredijo v sedmih dnevih.Tako sem preklicala naročilo in čakam,da mi vrnejo denar.Povedali so mi,da si bodo obdržali deset procentov,kar pri 3000 eurov ni majhen znesek.Skratka,delam z ljudmi vsak dan in bom vsakemu odsvetovala nakup oknov pri MIKU CELJE.
ODSVETUJEM NAKUP PRI MIKU
Dobavni rok katastrofa, en dan pred dogovorjenim rokom montaze so me poklicali in rekli , da se nimajo materiala za izdelavo.:)
Pri montazi razbili eno okno in dva poskodovali.In smo spet cakali 1 mesec, da so popravili.
Zapiranja oken niso mogli urediti in se okna nikoli ne bodo odpirala tako kot bi se morala.
Vgradnja z EKO peno :))))) – Cisto navadni pur pen na dozah pa njihova nalepka.
Okna polnjena z peno visokoizolativna naroceni in placano. Pozabi
PA SE TO DALEC NI VSE…
NAJVECJA BEDASTOCA PA JE DA IMAJO EDINI REDNEC SERVISE NA OKNIH KI JIH JE POTREBNO PLACATI ,DA TI VELJA GARANCIJA. KAR PA DOLGOROCNO PRECEJ DVIGNE CENO OKEN !!!