Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Ojej, ta sex … Rabim nasvet …

Ojej, ta sex … Rabim nasvet …

Rabila bi en nasvet od vseh vas izkušencev in izkušenk pri sexu. Moj novi fant ima, glede na moja prejšnja dva, zelo majhnega. Poleg tega sexava še s kondomom, tako da ga še manj čutim. Fanta imam zelo rada, toda tole neujemanje v sexu me malce živcira-imate kakšen nasvet-kakšni kondomi, ki so res zelo tanki ali kaj podobnega? Morda kakšen položaj, kjer ga bom bolj čutila? Vsak odgovor in nasvet bo zelo dobrodošel!!!

Idi na tabletke ce se ne mislis vlacit se z drugimi okoli?

Haha! Mi je še kako znano! V nekega tipa sem bila NORO zaljubljena in sem si ful želela bit z njim. Res sem ga imela rada, ampak ko je enkrat prišlo do telesnega stika, sem bila zelo razočarana. Pa ne da se mi človek ne smili glede na to, da ima majhnega. Konec koncev ni sam kriv za to, tako kot ženske nismo same krive za to, če imamo majhne prsi. V bistvu si v tistem trenutku v zelo nerodni situaciji (pomojem ženska še bolj kot moški). Penisa ne čutiš, hkrati pa moškega nočeš prizadeti. Res zoprna situacija. ZA oba!

Te popolnoma razumem. Moški se z vsemi močmi trudi, da bi te zadovoljil, hkrati pa globoko v sebi ve, da te s tako majhnim ne more. To (po mojih izkušnjah) pripomore tudi k temu, da penetracija ne zdrži prav dolgo. Jaz sem ta problem rešila s tem, da sem ga obdelala oralno. Tako je bil po seksu zadovoljen, medtem ko jaz … hmmm… NE! Po eni strani se mi ej človek zasmilil, o tem ga nisem spraševala, ga niti spominjala. Bilo mi je važno, da je on doživel orgazem, zame mi je bilo vseeno. Vendar pa sem po vsem tem ugotovila, da vs eživljenje ne moreš hliniti užitka, ki ga doživljaš pri seksu. S to osebo potrebuješ pogovor. Vendar ne v smislu: “Veš, zame imaš premajhnega…” . Tudi sama se pripravljam na resen pogovor z njim, vendar mislim, da se ta problem da rešiti v dvoje, saj konec koncev nimajo vsi tako velikih penisov. PA tudi seks v v neki vezi ni vse, važno da se dobro ujameta. Za užitke v postelji pa bosta počasi oba skupaj ugotovila kaj in kako. Trenutno sem tudi jaz v tej fazi …

ja, če to to živcira potem fanta nimaš rada

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Tanki kondomi? hmm…zadnjič sem nekaj videl pri sosedi, bom poskusil poiskat….

evo, poskusita kaj takega 🙂

lp ajs

LOL

Zakaj pa nena on tebe oralno zadovolji do orgazma?

********************************************* We all know that cats rule the world!

kaj se režiš, če daš ene tri take gor, ga komaj not spraviš, da ne govorim o vseh teh bodicah, da se ga bolj čuti 🙂

lp ajs

ineska, napačno razmišljaš. Če ga s kondomom ne čutiš, zgolj povečaj število kondomov. Po mojem bo pri eneh desetih volumen že toliko narasel, da ga boš začutila, pri stotih pa bo definitivno čisto prevelik. Pravo število kondomov ugotoviš z večkratim preskušanhem.

Mavrični vitez, ne komentiraj zadev, ki jih ne poznaš.

Poskusi tole:

Lahko bi si ga oblepil z lepilnim trakom al pa ovil s tistim usnjenim trakcem za ročaje od tenis loparjev.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

meni je bilo smečno, ko si rekel da si ga videl pri sosedi.:))

Moja izkušnja. Bivši so imeli kr konkretne velikosti. Zdajšnji ima kr dosti manjšega – pa z njim doživljam boljši seks kot sem ga kdajkoli z bivšimi (z velikimi). Tko, da ni vse v velikosti. Obstajajo položaji, načini, predigra, vse. Poleg tega pa verjetno tudi tvoja sproščenost, čustva, želja,…

V bistvu če sem iskrena mi je bilo pri bivših zoprno ravno to, da so imeli prevelike. Določeni položaji so me boleli, pa naslednji dan sem tudi hodila z nogami pol metra narazen. Zdaj tega ni več – samo gol užitek.

jah, eni si cukr pa moko sposojajo drugi pa druge dobrine….

kako majhen pa je, da imata takšne težave. Manjši kot 14 cm?

Moški po komentarjih ste res občutljivi, ko gre za korenjaka. Ja za ženske majhen in prevelik korenjak ni užitek in nikoli ne bo. Lahko je še tako dobra predigra oralno zadovoljevanje itd. ampak, ko začutiš v sebi mazinček ali preveliko klobaso ni užitka.

Ja, samo a se spomneš takrat, ko si ga ti oblepil s Super atackom, pol so ti pa tisti usnjen pas dol strgali na urgenci? Ne, ne priporočam.

analni seks!

Ampak bilo je pa super napadalno. Za vrhunske užitke se splača tudi malo potrpet.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close