Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Oh te sanje …

Oh te sanje …

Lep začetek tedna vsem forumkam,

samo nekaj me zanima:
kaj pa naredite, ko se zbudite po neverjetno lepih sanjah, v katerih ste sanjale, da ste končno dočakale svojo štručko. Jaz sem pestovala svojo punčko, nenormalno pocukrano in oh in sploh, ves čas se je smejala in … ma ne morem vam povedat’, kako čudovite sanje so to bile !!!!!!!
Ampak – ne da bi bila potem še bolj žalostna – ravno nasprotno. To mi daje dodatno moč in pozitivno razpoloženje !!!! Prav poživljajoče !!!!!

In to mi je danes tudi pomagalo prebroditi trenutno razočaranje oziroma slabo voljo, ko sem prišla iz ORL ambulante, kjer sem dobila težke antibiotike za grlo in žal bova z dragim morala misel o dojenčku za ta mesec kar odmisliti. A sanje so me potegnile ven na plano in nasmešek je zopet tu. Saj bo, za vse na nas, boste videle !!!

Čao. Čao.
alenka

Alenka, lepo pozitivno razmišljaš, kar je edino prav. Žal mi je le, da spet nisi dočakala tistega meseca, ko bi lahko kaj bilo. Bolezen pride nepričakovano, to je res. Ampak vse nas dela močnejše! Hitro se pozdravi!

Veš kaj, kar fouš sem ti. Si kar predstavljam kako zelo lepo ti je bilo. Zdaj pa živi s temi sanjami in ko boš hotela obupati se spomni nanje – slej ali prej se morajo uresničiti!

Pozdravček

Ajda, kako bi temu rekli … ? ….

IZ TVOJIH UST V BOŽJA UŠESA, ha ha ha
upam, da bo neslo tako daleč !!!!!!!!

Če sem/sva preživela te debele tri mesece pavze, bom/bova pa še tega.
Čeprav so bili načrti ob super kombinaciji mojega rojstnega dne in plodnih dni zelo mamljivi, bo pač potrebno počakati samo še malo dlje. Nič ne de. Glavno, da imamo ob sebi ljubljeno osebo in takrat je vse skupaj še lepše in slajše.

Čudovit dan Vam želim !!!!
alenka

New Report

Close