oh, ta starost…
Rada bi vedela, kako gledate, da je dekle starejša od fanta? Doletel me je problem, nikoli si nisem mislila, da se bo to zgodilo meni. Pri drugih pa me nikoli ni to motilo, ker vedno pravim, da je važna ljubezen.
Stara sem 30.let, pa mi ne zgleda toliko…..fant pa je star 23. let, pa bi mu po pameti in razmišljanju dala več, ker je zelo zrel za svoja leta!
On je ful zaljubljen vame, tud jaz čutim enako…..sam me motijo leta, predvsem kaj bodo drugi rekli in predvsem najini starši?
Zanimajo me vaša mnenja.
Staro dekle,
veliko smo se o tem že pogovarjali, zato uproabi iskalec, kot drugo, pa kaj imajo leta važnega pri ljubezni.
Ljubezen je ena sama, ki pa nikoli ne vidi nič drugega kot ljubezen samo.
Raje se sprašuj, kaj ti čutiš, kot to kaj bodo rekli starši. Saj se ne bodo oni poročili ali pa živeli z njim.
Primož
In kaj rečejo ljudje, ko je ona 30 let ali več mlajša od njega, to pa je vse v redu in prav a ne……….Poznam zvezo, ko je on 10 let starejši od nje, preprosto je bil prezrel za vrstnike, tudi punce so bile zanj preotročje. Se zgodi. On jih ima sedaj nekaj čez 50 ona pa čez 60. Ljudje pa ogovarjamo vse do naslednje kosti.
Jaz sem imel dve dekleti, obe starejši. Ena je bila 2 leti starejša, druga pa 3.
S prvo sem bil zelo dolgo in mogoče da je bilo na začetku malo čudno (se niti ne spomnim več). Tako da sem dal vsežive situacije skoz z njo. No tako da sem se čisto navadil. Z drugo sem bil zelo kratek čas ampak me razlika ni nič več skrbela ker sem si to že prvič razčistil.
Bolj je važno pomojem, da si na isti valovni dolžini. Se pravi da se štekata in da sta po mišljenju enako stara.
Tako da če se čutita potem ne obupuj prehitro. Mogoče bo nekaj časa čudno ampak to je predvsem zato ker se obremenjuješ kaj okolica misli o tebi. Ko se bodo čez nekaj časa vsi navadili te pa to ne bo več motilo.
Sicer pa kdo ve…?
Vse lepo in prav – za sedaj. Pa si pomislila, kako bo, ko bo zajadral v drugo puberteto? Moškim se od 45.leta naprej lahko porodijo ideje, ki se jim morebiti sedaj smejijo in zatrjujejo, da jih gotovo ne bodo imeli. Pa ne misli, da paničarim. Poznam nekaj takih primerkov. Po pravilu se takrat njihove predstave o partnerki nižajo tja do 20 let mlajših. Naj te ne motijo sorodniki, ti so nepomembni. Konec koncev gre za tvoje življenje, ne pa njihovo.
znanec je ravnokar dopolnil 30, ima ‘punco’ staro 35. prej je hodil z eno, ki je bila 5 let mlajsa od njega. prej so hodili vsak vikend ven, zurali, pili,pobarval si je lase na blond. sedaj ne hodi več redno ven, s to novo punco ogromno kolesarita, igrata tenis, postrihan ni več, itd. Kaj hočem povedat? v vsakem obdobju imamo ljudje malo drugačne vrednote in cilje, tako da moras vedet, da razlike med vama so in bodo. ampak, če se oba znata malo prilagodit, potem ni problema.
Tud jaz se nisem ozirala na druge,ko sem imela dve leti maljšega. Ful resen, odrasel, prijazen sploh in oh okej…. dokler se ni pojavil en čisto manjši življenjski problemček… in so mu vajeti ušle iz rok, sledil je vrbalni in nato še fizični napad… ter priznanje,da me je imel samo zaradi denarja. Iščem štiri leta starejšega