Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost oh ja

oh ja

Jest mam pa dons rojstni dan, pa še izpit sem nardila na faksu, pa sem vseen žalostna.
Ali bom kdaj zrla v očke svojega otročka…..

Hojla, PA NE TAKO ŽALOSTNO !!!!!!!!!!!!!

Poglej kako super se pripravljaš na njegov prihod – pridno delaš izpite, kar pomeni, da boš s šolo gotova še prej preden pride cukrček na svet. Tako mu boš lahko posvetila ves svoj prosti čas, a ne bo to superca ?!!!!!!!!!!!!!!

Nikar tako žalostno, raje se danes malo poveseli in zajuckaj, jutri pa spet naprej !!!!!

Želim Ti VSE VSE VSE najboljše in da bi se ti tista tiha želja čimprej uresničila !!!
alenka

Vse najboljše! Toliko želja se ti uresničuje – naj se ti tudi želja po otročičku! Iz srca ti želim, da bo za naslednji rojstni dan božala trebušček ali celo požala svoje detece!
Čestitam tudi za izpit!
Iza

VSE NAJBOLJŠE in nikar tako črnogledo. Bo pa naslednji mesec. Če boš tako obupana in žalostna boš zamudila še tisto lepega kar se ti zgodi in bo šlo mimo tebe ne da bi se zavedala, da ti je kljub neizpolnjeni želiji lepo.

Daj no! Nasmehni se – samo malo, prosim!!!! in verjemi v prihodnost.

Pozdravček

Bodi optimistična in vesela! Mene včasih težave pripeljejo tako daleč, da se ne morem niti zbrati, da bi se naučila za izpit na faksu. Lani sem vsaak mesec naredila po en izpit (poleg službe), letos pa sem padla v neko psihozo in mi ne gre in ne gre. Mislim le na dojenčke….. POTRUDI SE, DA NE BOŠ POSTALA TAKO POČASNA KOT JAZ KAR SE TIČE UČENJA. VESELO in POGUMNO naprej, draga majska deklica! ITAK SI GOTOVO MOČNA ŽENSKA, ČE SI SE OB “PROBLEMČKIH” SPOSOBNA ŠE NAUČITI ZA IZPIT! OBČUDOVANJA VREDNO!

VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN! ČESTITKE ZA IZPIT!

TAJA

Vse najboljše!!!

Pa ne nehaj upati, Maj! Nisi sama!

Na prvi del: vse najboljše!!!
Na drugi del:boš JA!!! Ker verjameš v to in ker ves trud MORA biti poplačan z malim čudežem.

Veš, tudi sama sem se ravno zato, da ne mislim na naraščaj in ker vem koliko časa traja, da prideš na vrsto za umetno, odločila za nadaljnji študij. In evo kmalu bo leto okrog, izpite pridno polagam, sedaj pa pridem konec meseca še na vrsto za transfer. Vse bo, samo obupat ne smemo!

New Report

Close