Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja ogrlice iz jantarja za zobke

ogrlice iz jantarja za zobke

Pozdravljeni,

zanima ali kdo uporablja ogrlico iz jantarja?
Uporabljajo se pri dojenčkih, kateri dobivajo zobke. Baje lajšajo bolečine, ko zobki izraščajo.
Kje bi se lahko taka ogrlica kupila?

Hvala za vsako mnenje.

Klovnesa,

mi imamo jantarjevo ogrlico, ampak zdaj, ko malemu izraščajo vse trojkice hkrati, je njena čarobna moč malo popustila :D.

Mi smo jo kupili v Nemčiji, sem pa videla na http://www.carobni-svet.si/ , da jo lahko naročiš.

Še nekaj me zanima:
Ali jo malček nosi tudi ponoči?
Ali mogoče veš koliko je bila pa v Nemčiji?

Hvala za nasvet.

Mi smo jo imeli samo čez dan (tudi med dnevnim spanjem), čeprav jo menda malček lahko nosi tudi ponoči.
Se mi zdi, da je bila v Nemčiji cena malce nižja.

Manjula, pa ali res pomaga. Premišljujem o nakupu, pa se nikakor ne morem odličiti.

nikkaa,

pomaga, kolikor verjameš.
Moram rečt, da pri kakšnem zobku sploh nisem mogla iz G-jevega razpoloženja razbrat, da mu izrašča zobek, ampak se je samo pojavil vršiček, brez slinjenja, brez grizenja, brez razdražljivosti in dodatne potrebe po pozornosti. Ogrlico je imel, ko sem se pač spomnila, da mu jo nadenem. Pri trojkicah pa poleg ogrlice potrebuje še malo več tolažbe…
Ne vem, sama presodi, kaj bi dobro delo tvojemu malčku.

Pa vi v take stvari res verjamete? Obstaja kakšna logična razlaga?

Za veliko stvari preprosto ni logičnih razlag.

Tudi jaz sem jo naročila v D, dobim jo pa v sredo, tak da o tem, če pomaga ali ne, še ne morem nič rečti.

Logična razlaga je v tem, da je jantar po svojih značilnostih zdravljenja tak, kot vsi drugi kristali. Gre za to, da se ob stiku s kožo sproščajo olja, ki preko kože prehajajo v kri in delujejo kot blažji analgetik.

Se pa strinjam z Manjulo, da gotovo bolje pomaga, če v to verjameš. Jaz vam predlagam, da ogrlico tudi, tako kot vse druge kristale, čistite in aktivirate z namenom.

Bi bilo zanimivo slišati od nekoga, ki v te stvari sploh ne verjame, kako se ogrica obnese.

Ogrlico imajo v Grazu v shopingcentru Siersberg -drogerija BIPA.
Cena je 9,90 E.

Ogrlice iz Jantarja niso kristali, ampak iz smole starodavnih dreves iz Baltika izdelani kamencki.
Delujejo na taksen nacin da otrocickova telesna temperatura sprozi sproscanje etericnih olj, ta pa skozi kozo pride v krvni obtok in tako lajsa bolecine ter deluje pomirjajoce na centralni zivcni sistem.
Vendar pazljivo, vedno vec je ponaredkov iz umetnih smol, ki lahko vasemu otroku le skodijo in delujejo ravno nasprotno od zgoraj navedenega.
Jantar deluje LE ce je 100 procentno cist.

Ponosni ocka.

Mi smo jo kupili v mullerju v Europarku.Cena je cca 13eur….Naš malček je star že 10 mesecev in še nima nobenega zobka!imeli smo hude probleme zvečer zbujanje kričanje….nošenje vsega boga v usta…ogrlico imamo slab teden dni in so že boljši rezultati.Sinek je manj razdražen, ponoči lažje spi…z mojega vidika tale ogrlica resnično pomaga… Probat ni greh!!
Ampak res pazljivo z ogrlicami ker je res neverjetno dosti ponaredkov!!!

Lep Pozdravček vsem!

Tudi mi bi imeli ogrlico … kje priporočate nakup (splet ali trgovina)?

New Report

Close