Najdi forum

ogrevanje pasje ute

Upam, da se ne bo kdo čudil, ko bo pes lepega dne napadel otroka. S pasjega stališča (glede na to, kaj se mu dogaja) čisto normalna reakcija.

Čista budalaščina.

Po moje pes sploh ne cvili zaradi mraza, saj je vedno bival zunaj (!!). Najverjetneje cvili zaradi tega, ker so ga odrinili na balkon, od kjer nič ne vidi in je obdan z betonskimi stenami. Ker cvili, mu bo lepega dne kakšen zlonameren sosed vrgel zastrupljeno hrano pa bo problem rešen. Zdi se mi , da se bo tega družina z majhnim otrokom in psom na balkonu še najbolj razveselila. Tisto o ljubezni do psa, raznih termoforjih , utah in radiatorjih -je pa čisti bul šit. Edini stavek, ki ga človek lahko izreče k tej temi je: ZA KOZLAT. To drži za vse družine z majhnim otrokom, pri katerih so zaradi sterilnosti vrgli psa iz stanovanja. Človeku se dobesedno obrne želodec. potem se pa ti ljudje še čudijo, zakaj je njihov otroček kar naprej bolan, jasno, da je saj je popolnoma neodporen na bakterije. Živi v sterilnih prostorih, kjer vsi šepetajo in bog ne daj, da kdaj sliši pasje lajanje….

Primavera, a ne morea k sebi pridet? ;)))))))))))

Jana & B zapiranje psa v sobo se mi zdi res mučno.Na balkonu pa je čisto drugače,ker ima pes zrak

KrEna a v sobi ima pa vakuum :)?

Ampak kakšni mučitelji ste nekateri?!? Tiste slike glejte samo ljudje z dobrimi želodci 😉

Ker sobe so pa neprodusno zaprte,… Hm, kako pa potem ljudje prezivijo?

Uf, očitno sem usekana. Moja hči od rojstva naprej živi s psi, mačkami, budrami, činčilami in vsemi najdenčki, ki so bili in odšli – bolni, zanemarjani, trpinčeni. Nihče je nikoli ni napadel in nikoli ni bila zaradi živali bolna.
Ja, ponosna sem, da pri 7-ih letih zna nahraniti mladiče na dudo, da jih zna masirati, da je tako prisrčna in iskrena ter ima tako prefinjen čut za naravo in živali, ki nam prekrižajo pot. Ponosna sem nanjo kot mati in kot človek!
In ja, sploh me ne čudi, da so nekateri že kot otroci tako hladni in nesposobni kakršnekoli empatije…

Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Se strinjam z mojimi predhodniki.
Kuza bi ob primerni negi (kopanje, cesanje, trimanje) puscal veliko manj ali celo nic dlake. Ce bi ga pocasi zaceli navajati na puncko sem prepricana, da bi jo sprejel za svojo. Imam dve prijateljici, ki imata poleg otroka tudi psa, ki je bil prvi pri hisi, pa pri nobeni ni bilo niti najmanjsih tezav. In da ne bo pomote, oba psa pred tem skoraj nista imela stikov z otroki.
Se ena resitev bi bila pasji box. Postavite ga lahko v stanovanje, tako, da bi vas kuza videl in slisal in se ne bi pocutil osamljenega.
Razmislite kako bi lahko kuzku popestrili zadnja leta. Zivljenje na balkonu pac ni primerno za nobenega psa. lp

. prepričana sem da se večini ljudem zdijo tiste slikce s pasjimi ljubljenci v posteljah precej bolj nenormalne kot pes na balkonu.

Hm, psa na postelji sem že videla velikokrat, da bi pa pes dejansko živel na balkonu, tega pa še ne.

Torej…. kaj je bolj nenormalno?

Lp, Saška.

Še enkrat lahko rečem: babnice, ve nimate vseh čistih…..
Nekje se mora potegniti ločnica, ampak določeni je pač nimate….
Bila sem prepričana, da bom tu lahko našla dobre nasvete, pa se greste samo eno in isto: a lahko pes spi na postelji ali ne.
Tega sranja ni več za brat. Vprašanje je bilo v vezi z ogrevanjem ute, zakaj nimajo psa v stanovanju pa vedo sami… temu, v kar se je razpisalo na tem vprašanju se reče čisto pristno posiljevanje s svojim mnenjem.

Ob čemer se lahko zamislimo!

Zanimivo, kako nekateri takoj bebavo odreagirajo, ko vidijo, da so v svojih pošastnih idejah skoraj osamljeni. sploh ni debata o tem, ali naj spi pes v postelji, ali ne, pač pa gre za vprašanje humanosti, kjer očitno neki ženski , ki je je poporodna depra očitno še ni zapustila in se ji zdi normalno, da 10 leten pes lahko biva ujet na balkonu med 4 betonske stene. Potem se celo čudi, zakaj le ta cvili. Pravzaprav ta uboga živalca ne rabi izolacije v obliki tervola termoforjev itd, ampak lastno de-izolacijo s strani svojih skrbnikov. Če nisi kapirala, draga Kljukca, si preberi prejšnje poste.

Pravzaprav res ne. Take zadeve me strašnjo razbesnijo, človek začne kar bruhati ogenj…

Primavera, daj preberi to: “kako pes lahko biva ujet na balkonu med 4 betonske stene”. Zresni se, pred leti so bili delfini, potem kiti, in še in še.
Pa glede poporodne depresije: tudi tvoja bo…. hehehehe
Poraja se vprašanje kaj je humano, če si zagovornik pravic živali ok, ampak v naravi obstaja zakon da velika riba male žre in mi res ni jasno, zakaj hočeš proti vetru scati.
Anuški in njeni familiji odgovarja taka rešitev, še se mi zdi vedno bolje, kot pa psa uspavat ali pa ga nekje spusti iz avta in se z avtomobilom kar odpeljati. In vendar sem prepričana, da bo ne glede na tvojo t.i. “poporodno depresijo” dobro oz. še bolje skrbela za psa kot marsikateri drugi…..

Oh ta preprosta kmečka miselnost. Glavno, da ima pes streho nad glavo in hrano a ne?! Kakšno življenje imajo nekateri psi. Dneve in noči zaprti na balkonu, na sprehod grejo za pol ure trikrat na dan. Jupiii, v naslednjem življenju upam da NE BOM pes od anuske.

Ja, kmečka (hehehe), dobro, potem pa v odstrel al kaj? Ma dobro; koliko ste stari; 15, 16?

Nop, wrong. Hvala bogu pa sem otrok “moderne” dobe z pridihom starokopitnosti. Vseeno pa psa ne zapiram na balkon ampak živijo z menoj v hiši. Vrt je samo popestritev. Ah, zguljena tema totalno.

eeee, the best,

ker sem se potem spomnila, da nas vse temeljito prepraska, in nebi od ogrevane babicine blazine nic ostalo.

takoj grem preverit

hvala ti

anuska

New Report

Close