Doma imam manjšo sobico za fitness (cca 16 m2). Na zimo bo notri premrzlo, zato jo bo potrebno ogrevati. Zanima me najbolj smotrna izbira in obrazlozitev – radiatorcek, kalorifer ali halogenska pecka? Hvala za nasvete!
Nič od tega ni poceni. Po mojem je najbolje da dobro treniraš in se s tem ogreješ, ali pa da se malo bolje oblečeš, saj se z treningom itaq ogrevaš. Kar je ogrevanja na elektriko se sploooh ne splača!!
za tiste pol urce na dan pa res ne boste bankrotirali, če boste en kalorifer ali radiatorček imeli prižgan, elektrika pa tudi ni tako draga. verjetno se vam ne splača kaj preveč intvestirati. moje mnenje.
Hvala za odgovora, me je pa predvsem zanimalo, s katero izmed zgoraj nastetih zadevic bom kar najhitreje ogrel kletni prostor oz. najpocasneje izgubljal temperaturo.
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.