Najdi forum

ogledala

doma imam kar nekaj ogledal (brez okvirjev – samo steklo) in me zanima če ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko naredila z njimi – ne želim pa jih odvreči!
risanje po steklu s tistimi tekočimi barvami mi ni všeč (ta nova tehnika barv, ko lahko izdelek odlepiš vstran mi ni preveč všeč – malce kičasta)…je morda še kakšna druga ideja.
hvala vsem!
pa lep jesenski dan vam želim in še lepši vikend:)

Ena ideja za okvir ogledala je bila v lanski jesenski reviji Unikat – mislim, da je bila kombinacija žakljevine in DAS mase. Okvir lahko narediš tudi kot mozaik iz razlomljenih keramičnih ploščic.

lp n.

Lahko jih razdrobiš na majhne koščke. Potem iz mavca narediš kakšen izdelek(npr. okvir za sliko, krožnik ali kaj drugega), vtisneš v napol posušen mavec vzorec iz koščkov ogledala in umetnija je tu.

Lahko ga uporabiš kot podlago za kanapeje (namesto pladnja) – prav fino izgleda.

Ojla,

mi smo doma imeli ogledalo na leseni temnorjavi podlagi. Namontirali smo ga na belo steno in ker ni prav nič lepo izgledalo, sem potem okoli njega nametala mavec. In je prav lepo izpadlo. uokvirjano ogledalo z mavcem.,.

Kupi si strojček za brušenje stekla (mislim,da je okoli 7.000 SIT) in z njim lahko prav prijetno in lepo ustvarjaš na ogledalo.Lahko pa ta ogledala razlomiš in kot mozaik oblepiš del stene,keramične lonce ali kaj podobnega.
čao Tanča

New Report

Close