Najdi forum

oglasi..taki in drugačni

hojla!

Ravno včeri sem po dolgem času brala oglase v Salomoncu, pod rubriko delo-nudim. Pač iščem honorano delo. Pa zdej res ne vem, kaj naj si mislm. Če pogledaš pod akviziterstvo, ti vsi ponujajo bajne zaslužke…ha, pol maš celo vrsto dela na linijah, takih in drugačnih, pa če nimaš predsodkov, lahko zabavaš fine gospode…he. Najprej zajebancija, pol pa….je…., najbrž. Če tkole premislim, vsi se grejo en mrežni marketing, to poznam, sam ne vem, kaj narediš ko ti špage za pletenje mreže zmanjka…. Aja, najbrž greš pol fine gospode zabavat.

Ne vem, kakšne so vaše izkušnje s takimi oglasi, ste kdaj kam klicali oziroma ste se šli tak ali drugačen biznis? Men se vse bolj zdi, da je vse to ena sama nateg….Najbol da vsi pletemo neke mreže, pa bomo fajn živel…hi

Majda ( upam, da si taprava ) pa ne, da jamraš?

O bajnih zaslužkih ti lahko samo sanaš, ker nimaš “jajc”, da bi probala!!!

Majda, strinjam se s tvojimi ugotovitvami. Tile ‘mrežniki’ in razni ‘mladenčki’ postajajo že kar nadležni s svojimi idejami o lahkih poteh do zaslužka.

Mrežni marketing sicer cenim in je lahko pomembna oblika trženja doma in v svetu. Žal so se je ljudje prenasitili, ker so bili prevečkrat ‘nategnjeni’, pa najsi bo to prodaja Amway artiklov, sedanja gradnja mreže Amway pod drugim imenom, razno kvazi odpiranje reklamnih e-mailov,….etc.

Še pomnite tovariši? Iz te moke ne bo kruha. Treba je vložiti ogromne napore, da se pokažejo prvi rezultati, pa še ti so navadno preskromni za uspešno nadaljevanje posla.

Takim ponudnikom navadno odgovorim: Dream on. Ker navadno ne obvladajo tujega jezika, sanjajo naprej. Gospod oprostite jim, saj ne vedo, kaj delajo.

no, veš kaj mateja sprobala sem že mrežni marketing in vem, kako to zgleda, tko da imam jajca…he. Sam sem tud vidla, kak nateg je vse to, tko da ne mi flancat, koooooooooolk zaslužite. Mogoče še nekaj časa, pol se pa javi mogoče že čez pol leta??? Ima pa Dejan čist prov! Bravo!

Ja, Majda.
A ti povem v kolikih mrežnih marketingih sem bila že jaz? Amway, Golden, Oriflame. In tudi sama nisem dobila – zaslužila čisto nič. Sami stroški.

Preden sem začela s tem, sem veliko premišljevala. Ali naj se spustim v še en tak biznis, saj mi itak ne bo uspelo. In sem si rekla, zgubiti nimam nič ( ker tukaj ni nobenega vložka, nobenih stroškov ), pa sem poiskusila.

Ja, vmes sem ene 10 X obupala, s pomočjo prijatelja vztrajala in sedaj sem tam, kjer sem. Tega mi nihče ne more vzeti. Kaj bo pa čez pol leta, pa ne vem, tudi ti ne veš, kaj bo s tabo. S tem se jaz ne obremenjujem.

O tem, koliko zaslužim, ti nimam namena flancat, prvič: te ne briga, drugič: mi ne bi verjela. V glavnem, da jaz vem, koliko imam.

Samo nekaj še: Vsem, čisto vsem, privoščim, da bi jim uspelo, tudi tebi, koklji, Dejanu, pa ni “mus” da v tej firmi, lahko kjerkoli drugje.Samo bodite VZTRAJNI.

Lep pozdrav Mateja

točno, me ne briga, ker me ne zanima, kolk zaslužiš! Jz sem samo povedala, da mrežni m. ni čist tko, kot nekateri obljubljajo. Sicer pa, vsak naj proba, če še ni, pa bo sam presodil kako je z zadevo. Eni so zadovoljni, zlasti tisti ki mastno služjo, drugi pa ne, eni so zadovoljni z mal denarja, drugi so pa požrešni, pa hočjo čimveč. Zato pa smo ljudje tako različni.
čavči!

Ja, Ajdam.
A ti povem v kolikih mrežnih marketingih sem bila že jaz? Amway, Golden, Oriflame so le petina vseh. In tudi sama nisem dobila – zaslužila čisto nič. Sami stroški, pa kaj!

Preden sem začela s tem, sem veliko premišljevala ali bom še naprej naivnica ali bom začela živet na realnih tleh. Ali naj se spustim v še en tak biznis, saj mi itak ne bo uspelo, nesposobni, kot sem. In sem si rekla, zgubiti nimam nič ( ker tukaj ni nobenega vložka, nobenih stroškov hahahahaha ), celo svoje naivnosti ne, pravzaprav moja res ne pozna meja. Sicer zakaj pa bi poznala meje, če mi v lajfu nikol ni nič falilo? Verjetno mam dokaj premožne stare al pa fanta, da se lahko norca delam iz ljudi, ki vsak dan vstanejo ob petih zjutri, delajo do štirih polpoldne in šele ob petih lahko kaj postorijo doma. Pa sem poiskusila.

Ja, vmes sem ene 10 X obupala, a to me ni vrglo iz moje ”stupid” miselnosti. s pomočjo prijatelja vztrajala in sedaj sem tam, kjer sem. Tega mi nihče ne more vzeti. hehehe! Kaj bo pa čez pol leta, pa ne vem, tudi ti ne veš, kaj bo s tabo. S tem se jaz ne obremenjujem. mogoče bom na cesti. mogoče moj otrok ne bo imel kaj jesti. S tem se jaz ne obremenjujem. mogoče bom pa morala tut jaz v reden šiht od šestih pa do dveh – treh… pa bom pol vidla, da je ta mrežni marketing res le ena velka jeba za naivne ljudi, kakršna sem bla jaz včas. S tem se jaz ne obremenjujem. mogoče me bo pa fant pustil, ker potem ne bom mela časa cele dneve mu kuhat, peglat in ribat. S tem se jaz ne obremenjujem. Pa zmatrana bom zvečer, ne bo mi do seksa. Pa bo šel močit drugam. S tem se jaz ne obremenjujem. Jaz se v bistvu obremenjujem samo s svojimi prisluženimi denarci.

O tem, koliko zaslužim, ti nimam namena flancat, prvič: te ne briga, drugič: mi ne bi verjela. Ok, ti bom vseen povedala, da boš malo fauš: 830.000 tolarčkov sem zaslužila prejšnji mesec.V glavnem, da jaz vem, koliko imam. In zdej veste tut vsi drugi.

Samo nekaj še: Vsem, čisto vsem, privoščim, da bi jim uspelo, tudi tebi, koklji, Dejanu, pa ni “mus” da v tej firmi, lahko kjerkoli drugje.Samo bodite VZTRAJNI. Kot sem jaz. Ker jaz se s tem ne obremenjujem.

Lep pozdrav Ajetam

Morda pa vsi nimajo take vztrajnosti, da bi uspeli v mrežnem marketingu? Tudi sama ugotavljaš, da ni lahko. Jaz preprosto nimam obraza, da bi moril znance in sorodnike z raznimi predstavitvami. Se sploh zavedaš, da se ljudem obrača želodec, ko dobijo take in podobne ponudbe. Večina jih sprejme, ker posreduje znanec, prijateljica, sorodnik …. samo da ima mir. Morda potem še nekaj kupi, da drugi ne bodo mislili, da si ničesar ne more privoščiti za zdravje.

Spominjam se predstavnika zavarovalne družbe, ki je neki skromni družini z več otoroki vsiljeval rentno zavarovanje, svetlo prihodnost za otroke ipd…. saj poznate te štorije. Ko mu po polurnem prepričevanju ni uspelo skleniti zavarovanja, je ubral druge strune: kaj pa če se vama z mamico kaj zgodi na cesti, v hribih (oba sta bila navdušena alpinista!).

Takrat je staršema zavrelo… posredniku sta pokazala vrata!

Verjamem tudi, da je med izdelki, ki se na ta način tržijo, tudi veliko uporabnih in za zdravje koristnih izdelkov. A le zakaj bi človek moral imeti v dnevni Sonijev TV, če Gorenjev povsem dobro služi?

Na trgu je tudi vse več tovrstnih izdelkov, ki jih lahko kupimo v prodajalnah po povsem znosnih cenah – brez posrednika in neprijetnih predstavitev, ki Slovencem že presedajo. Potrošnik postaja vse bolj osveščen – tudi po zaslugi tega in drugih forumov – in bo vse manj nasedal raznim mrežnim prodajam.

Draga Ajetam, pohvalila si se s svojim mesečnim zaslužkom. Ja, bravo, mi pa v jok in na drevo. Poznam človeka, ki je potrkal na nič koliko stanovanja, a mu ni uspelo. Morda ni bil človek za ta posel, morda… ali pa ni imel srca, da bi nategoval folk, ki že itak nima niti za preživetje, kaj šele da bi sklepal rentno zavarovanje za ‘varno prihodnost’. Vso srečo pri poslu tudi v prihodnje, daraga Ajetam.

Mateja!
Me zanima če je to tvoja neto plača, ki ti jo nakaže podjetje?

uf, kolk sem ti fouš…..sam da veš!!!! Dejan ima pa popolnoma prav!

Jaz bi pa samo to rekla, če samo sediš in si fouš drugim, ne bo zaslužka. Škoda, da foušaritnost ni plačana. Al bi bili eni bogati.
Mateja tebi pa vso srečo naprej in še večje zaslužke, da ti jih bo še več fouš.

Draga punca! Pri vsakem delu se je treba potruditi da postaneš dober in Dobro zaslužiš.
Tudi pri mrežnem marketingu je tako.In tudi pri pometanju cest.
Zatorej ne jamraj. Podaj se v izziv in ga dokončaj. Za vsakim delom je sigurno tudi plačilo.

New Report

Close