odvzem otroka mami- rabim pomoč in podporo
Ne moreš verjet, pri čisto vsaki že, ko pride na forum se vidi kam pes taco moli, potem pa še ene vzklikajo, da zlorab s strani mater ni…
Draja,me lahko prosim kontaktiraš na [email protected]
To je protizakonik upprablken in krsene osnovne svlloveko pravice in pravice do iza a ja v druzino in vdor v zasevnost ,da ne GOVORIM o krsenju clovrkovih h pravic , pravic PO ustavnem.zakonu in pravic PO evropskem sodiscu escp!³jaz bi enostavno odsla on vzela otroka in vrgla lup.papurjev ki so krsena ustanavna pravoca I. CLOVESKA pravuca 7 in 8 clean in jom zabridala v flavonin odpeljala otroka pa se naj oni ukvarjalo n dokazujejo da sem salaba mama in orgozam svojega otroka ki sem 15 let prezela skoraj VSAK Dan v bolnisnici saj si mi napovedali zelo krarko zibljenje in me niso seznanilo o svojih pravocah saj sem takrat imela tri sabo in sem veliko garala da sem placala da smo imeli streho I hrao!!
Ti ljudje so zlobni in hujsi kot organizirani lrikinalci ,kaj vse sem spoznala in imam za vse dokaze Kako dela csd in krase in vstrahuje mame samohranilke in najrajsi mame ki imajo pravico do delnega placila za izgubljena.dohodehk !! Zapomnite si to so hujsi od ciganov in pozresesni na VSAK evro .vendar na zalost vsake mame ki ima otroka s posebnimi potrebami so label plen za te carovnice iz csd ..ker rajsi placajo 5
delavcem place kot vsako Mami ki Jo po zakonu pripada delni palacilno dohodek ki znasa 1.200e .SRAMOTA rajsi dajo ustavovam in mamicam in otrokom unovujo zivljenje z taksnimi postopkom .se pa ne zavedajo. Da so mekateri starsi pripravljeni odvzt vsem vsi pravico da sploh taksni smrdljivi umazanzlci zivijo.namrev ce bi jaz bila na tej funkcihonda moram odvzeti otroka bi me bilo zelo STRAH za svoje zivljenje kar bi se zavefala da ne delam prav in bi me bilo zelo STRAH da kr na enkrat izginem brez sledu.vendar slovenci ate res zelo suzwnjeki olin ubogluv narod ki si neupa niti za svokega otroka uniciti cel svet..jaz definitivno bo vse naredila pa tudi ce grem v zapor SAMO da resim ostale otroke ki Jim je ze v naprej sojeno da bodo del umazanega zavoda ,ki zaposluje neizobrazene I predebelemljuri ki se komaj premikaho .rasmislite p tem da uzamete zakonu v svoje roke tako kot so ga sodisca a brez pravne podlage odvezeli otroka s posebnimi potrebami kar je se bolj kruto in nami unicilo zivljenje is nimas SAMO gleda.kako Jo zivljenje postaja pekel ne da bi ukrenila karkoli .zalostno da starsi SAMO gledajo SAMO nemo gledajo in nic ne ukrepajo ..jaz bi ze vedela kaj storiti pa tudi ce se konca karorkoli bi drugimi otrokom pomagala da bi ti ogabnezi Dobro premislili komu bodo uzeli otroka