Najdi forum

Predlagam vam, da čimprej obiščete nevrologa, ker navajate simptome, ki bi lahko nakazavolali še na druga obolenja kot samo odvisnost.

mILAN ALI MISLITE NA MIGRENO ? Ali ste ta odgovor namenili meni.
LP Nevenka

Ni nujno da gre za migreno, toda taki simptomi, kot jih navajate potrebujejo podrobnejši pregled, da bi se lahko ustrezno zdravili. Zato vam tudi predlagam čimprejšnji pregled pri nevrologu. Morda bi si dala izmeriti krvni pritisk, kajti tudi pri visokem krvnem pritisku so lahko hudi glavoboli itd…

Milan

Ne, nimam visok pritisk bolj nizek. Pred dnevi smo v službi imeli zdravniški pregled in mi je tudi zdravnica za medicino dela pač zatrdila da enostranski glavobol pomeni migreno. Je pa res, da imajo velikokrat migreno psihično bolj labilni ljudje bolj občutljivi. Pa tudi vreme zelo upliva na mene, Danes sem zjutraj skoraj umrla od prevročega južnega vetra in oblakov, ki so kar dol tiščali.
Lrep večer. Nevenka

Urš,

Rad bi te spoznal in slišal od tebe, v čem smo neporočeni tako otročji.

Študent

Ne bi vas rada žalila, vas, ki jemljete po en Helex na dan, ampak dajte no, to je mačji kašelj. Jaz sem na metadonu. Ni sicer pomirjevalo, je pa narkotik, to pomeni, da je dosti močnejši. Odvisna sem dve leti in si sama znižujem. Pila sem jih šest tablet na dan, zdaj sem na dveh. Nekateri dnevi so grozni, ko si zmanjšam, me po dva tedna še muči: bolečine v nogah, slabost, potenje, iz nosu mi teče, enkrat hladno potem mi je spet vroče pa čez pet minut spet hladno itd. Ponoči je še najhuje, ker spim mogoče uro do dve, ostalo je samo premetavanje in zjutraj sem cela mokra. Včasih mislim, da se mi bo zmešalo. To traja že približno pol leta, torej to mučenje vsak mesec dva tedna že šest mesecev. Pa v teh tednih muke nisem niti enkrat spila več, kot mi je bila taktatna doza. Poznam ljudi, ki so bili na petnajstih tabletah na dan, pa so se “spucali” v treh tednih. Prosim, ne mi govoriti o tem, da je vaša zgodba drugačna, saj kot narkomanka poznam vsa pomirjevala in uspavala. Vse je to kemija. Dajte, premislite malo pri sebi in se lotite problema resno in vztrajno. Samo voljo potrebujete.

Hova so zeliascne tablete in meni osebno bolj pomirjajo kot pa persen. Dobis jih vprosti prodaji v lekarni.

Srecno in le poskusi – se da!

New Report

Close