Najdi forum

Odvetniki in poštenost

Na mnogih forumih in drugje veliko beremo o tem ali onem primeru. Ko pa v praksi iščeš odvetnika ti začne nakladati kako je dober in kaj je vse dosegel. Sočasno pa vidiš, da pred teboj šele bere zakon na katerega se naj bi skliceval.  Pri tem ti zaračuna stroške in naklada kako bo nekaj rešil. Potem pa na obravnah ne ve kaj je predmet in posledično dela samo škodo stranki. AL ije to namerno, da zavlačuje in vleče denar od ljudi ali pa neznanje.

Temo odpiram zato, ker iščem odvetnika za upravno pravo, saj je ugotoviljeno, da  so zaradi malomarnega dela v preteklosti napake, katere so storili poskušali prikriti  in sedaj se na sodniji sklicujejo, da sodbe ne morejo izvršiti. Ugotovili smo res, da sodbe ne morejo izvršiti, ker je uradnik malomarno delal in povzročil štalo.  Tako je stanje v naravi določeno po sodbi in v uradnih lisitinah pa je odkrit poskus nezakonitega početja.  Da je mera polna je celo prišlo do spora uradnih podatkov med različnimi ministrstvi.  Vse to pa vpliva potem na pravice oškodovanca konkretno mene. Zato je smešna pozicija, da vsi vse vemo in se noče sanirati. Javna skrivnost je, da podatke frizirajo tudi po Geodetskih upravah in to so počenjali predvsem v preteklosti. Sedaj pa je potrebno to sanirati.

Ker določeni to zlorabljajo za dnevne potrebe je potrebno to sanirati. Odvetniki pa, k iso zaradi neresničnih navedb to povzročili in pri tem zavajali  državne organe in sodiša pa niso sankcionirani.

Zato ne vem ali ukrepati in sprožiti postopek in po uradni dolžnosti vzpostaviti zakonito stanje ali pa rešiti primer tako, da se poda kazenski pregon zoper vpleten in da na podlagi navedenega postopka reši primer.

ALi ima kdo kakšen predlog in  ali je imel kdo podobne izkušnje.

Spoštovani,

na tem forumu obravnavamo vprašanja s področja odškodnin in zavarovalnin.

Lep pozdrav

Odvetnik Pavel Zajc
Kersnikova ulica 3
1000 Ljubljana

[email protected]
+38641391064

Odvetnik Pavel Zajc I Kersnikova ulica 3 I 1000 Ljubljana I Kontakt: Telefon: +386 1 433 05 58 Mobitel: +386 41 391 064 E-naslov: [email protected] I WWW: http://www.odvetnik-pavel-zajc.com
Objava čaka odobritev

New Report

Close