Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Odvetnik/ca premoženje

Odvetnik/ca premoženje

jaz imam odvetniško družbo hočevar-mokorel iz kranja.

zdaj sem vložila tožbo za zvišanje preživnine – spisali smo vse stroške skupaj, oni so napisali vlogo, še napotili so me na BPP in sami zaprosili za oprostitev plačila sonih taks v mojem imenu … za vse skupaj + prva obravnava pa sem plačača 88 eur.

Se pridružujem katarini glede priporočila odvetniške pisarne Hočevar Mokorel iz Kranja. Imajo precej mlado ekipo, ki se zavzame in te dobro vodi skozi postopek, tako za spore glede otrok (preživnine…) kot za premoženjske spore. Imela sem jih tudi sama in z razpletom postopka sem zadovoljna.

Ob tem se je potrebno zavedati, da se moramo v primerih več možnosti oziroma pri pomembnih zadevah odločati sami. Kdorkoli te že zastopa, ne more sprejemati odločitev namesto tebe.

dvajset

Ja res je, Čeferini so industrija, s strankami ravnajo kot z delavci v industriji. Pomembna jim je le javna slava in zaslužek. Mediji jih promovirajo, stranke pa nikakor. Večina strank, ki jih poznam je nezadovoljnih.

vera111 tudi jaz sem slišala podobno … saj po moje, če bi jim ža na prvem posvetu pod nos pomolil nekaj tisoč evrov, bi pa bilo malo drugače. mislim, da je veliko drugih odličnih odvetnikov, ki se sicer ne izpostavljajo tako, kot čeferini, a zato niso nič slabši oz. so mnogo boljši 🙂

Jaz imam firmo in sem imel par zadev pri Markljevi iz Domžal in sem pred kratkim preklical pooblastilo.Pride na obravnavo in tam začne brati o čem se gre.Račun pa ekstremno visok.Za nič.Ne priporočam.

Se strinjam z xy 123, da je Markelj iz Domžal slaba. Ne zavzame se za stranko in cinca. Nobenega rezultata!

Bi pa pohvalila odvetniško pisarno Goličič iz Kranja. Na področju civilnega in delovnega prava sta zakonca res dobra!

Ker se postopki ponavadi vlečejo,vsakič ko pridem k markljevi vidim nove obraze. očitno nekaj ne štima, ona sama pa tud nima posluha, vsaj zame ga ni mela, je ekstremno brezbrižna.

Moram povedati kar se tiče odvetnice TJAŠE ANDREE PROSENC, imam zelo dobre iskušnje.Sprejela me je je zelo topla in razumevajoča.Pomirila me je tako,da lahko spet spim v miru in se zelo intenzivno in pošteno ukvarja z menoj in mojim primerom.Tudi finančno ni bila zahtevna, saj mi je zagotovila,da bom plačala njeno delo šele, ko bo rešila moj problem.Za mene je odvetnica TJAŠA ANDREE PROSENC še vedno najboljša in za to sem ji močno hvaležna.

Tudi moji kolegici je ob ločitvi tako naredila…na koncu pa plačat ni mogla vsega skupaj.Kar je dobila od moža po ločitvi,ni bilo ne vem kakšne vrednosti,mislim,da samo osebna lastnina otrok…ne nepremičnina.Na koncu je bil račun večji kot vrednost vsega skupaj,ker je bilo moža treba večkrat uradno iskat ,pošiljat priporočeno pošto,ker ni dvigoval,so ji stroški lepo nanesli.

Tudi moji kolegici je ob ločitvi tako naredila…na koncu pa plačat ni mogla vsega skupaj.Kar je dobila od moža po ločitvi,ni bilo ne vem kakšne vrednosti,mislim,da samo osebna lastnina otrok…ne nepremičnina.Na koncu je bil račun večji kot vrednost vsega skupaj,ker je bilo moža treba večkrat uradno iskat ,pošiljat priporočeno pošto,ker ni dvigoval,so ji stroški lepo nanesli.[/quote]

Tudi Čeferini niso nič boljši! Moja sestra jim je za tožbo v vrednosti najmanj 3 milijone – loćitev- delež podjetja, plačala 15.000 eur. Z odvetnico pa sta na sodišču iztržili samo 120.ooo eur. Obe stranki sta napisali pritožbo! Ker je le moji sestri zmanjkalo denarja za pritožbo , ji je odvetnica svetovala, naj si sposodi, ker kot da oni niso kreditna služba! Mislim, podn! Čisto nič ni uspela narediti, pa še ta znesek menda sodišče lahko kaj hitro skensla, če se ne bodo med sabo kaj zmenili!

Moja mami je za ločitveni postopek najela ga. Tjašo Andree Prosenc in je bila z njo zelo zadvoljna. Res je tega že nekaj let ampak naše izkšnje z njo so dobre.

Odvetniška družba maček&maček-Celje, katastrofa, groza, neaktivnost, zavajanje, zamude, pa kdo te odvetnike kontrolira, ali bomo navadni ljudje res tarča kaste ali bomo stopili skupaj in uvedli civilni nadzor mimo odvetniške zbornice, ki je truba na kvadrat. Groza, pa še urne postavke, nagrade za nič. Za zamude in peripetije v slovenskem pravosodnem sistemu so krivi odvetniki – cela kasta (izjeme so časne) in sodniki ki so nesposobni in nestrokovni, večinoma seveda.
Naj ponovim odvetniška duržba ki naj bi rešila preprosto zadevo delitve premoženja je stranko odrla in se do nje nenormalno vehementno obnašala, roke stran od takih odvetnikov, Dobro premislite, prej vse vprašajte, zapišite preden odprete denarnico, tudi odvetnika veže zakon o varstvu potrošnikov, ZDDV, zakon o odvetnisštvu, zakon o odvetniških tarifah,…
PA OBILO SREČE IN NE DAJTE JIM SE!!!

Dejte mi povedat kdo ima izkušnje s Petro Regvat iz Odvetniške družbe Čeferin. Je dobra? Nekaj sem že višje prebrala, ampak bi rada vedela kaj več. Hvala za informacje.

Jaz pa za spremembo ne bom po nikomer pljuval in nikogar z velikimi črkami hvalil.

V naši odvetniški pisarni smo lepo razdeljeni in vsak dela tisto, kar najbolj obvlada. Pokrivamo pa tako odškodnine kot tudi spore glede pogodb, posesti, delovno pravo…

Če koga zanima kaj več, pa naj mi piše na zasebno sporočilo.

Ali lahko in kje, ter koliko časa je rok, zaščitiš, da se zapisnik piše,kot je izgovorjeno.

Ali lahko zahtevaš zamenjavo sodnika, če ugotoviš pristranskost?
Ali to najaviš pri pri vodji sodišča in kako? Ali ugotovitve pošlješ na višjo inštanco in kam?

Ali moraš tožiti še sodelujoče?

Meni so v odvetniški pisarni Verstovšek super rešili zadevo. Res, da niso imeli časa za dolge pogovore, kot bi si jaz želela, so mi pa resnično zelo uspešno rešili precej komplicirano in stresno ločitev. Vsem pa priporočam, da si uredijo sestanek direktno s “šefico” Marjano Verstovšek, ki je bila v mojem primeru zelo razumevajoča in me je edina znala potolažiti.

Jaz mam s.p. in sem bil pri dveh odvetnikih. Čeferini so mi rešli zadevo do konca, tudi tkoj odgovorijo na maile in klice, kar smo pošiljali na sodišče se mi je zdelo dobro napisano. Pa drug, pa podn, ne bom mu delal slabe reklame, sam sem res dobil občutek, da se sploh ne zmeni zame. Plačal sem pa oba isto… no pri Čeferinih smo uspel, dobil sem vse plačano, pri ta druzmu pa nič, ko ga kličem kaj se dogaja pa se ne oglasi, če pa se, se nekaj zgovarja… po moje je boljše bit pri znanih odvetnikih kot so Čeferin, jih tudi sodišča bolj resno jemljejo.

SAMO K VERSTOVŠKU NE, JE NAJVEČJA GNIDA KAR JIH POZNAM,

V CELJU JE ŠE PRECEJ DRUGIH, SICER MANJ RAZVPITIH, VENDAR BISTVENO BOLJ STROKOVNIH ODVETNIKOV KOT JE BOŠTJAN VERSTOVŠEK !

PREVERJENO!!!

pozdravljeni pišem ker rabim nujno dobrega odvetnia -co kaj pa mislite o joze majerju iz maribora oziroma bojanu grubarju prosim za pomoč l p

New Report

Close