Z vajami za dolocen del telesa se ne da izgubiti mascobe na tem delu. Beri lokalna izguba mascobe ni mozna. Med vajami sicer porabljas kalorije vendar substance za proizvodnjo energije telo jemlje iz krvi in ne delov za katere vajo izvajas.
Veliko pomembnesa je dieta ter tudi kakrsnekoli aerobne aktivnosti.
Pozdrav!
Hja, to pa mi je nekako uspelo samo z trebušnjaki in to tako, da sem jih vsak dan delala več. Seveda je trebušček še ostal, ampak je zelo majhen, predvsem mi je ostalo “razvlečene” kože, ker sem nosila spredaj in sem imela ogrooooomen trebuh.
Nadalje mi je pomagalo tudi to, da sem ob polni luni vedno manj jedla (dva dni pred in po polni luni) in pa ogromno pila (tudi do 4l na dan).
Potrebna je torej predvsem REDNA vadba in tudi ko stojiš ali ko kaj delaš, moraš zavestno stiskati mišice in vleči trebuh noter.
Samo vztrajno, pa bo!!!!
Hlačam se reče mislim da Turbo Silhuette, dobiš jih v lekarni, pa verjetno v kaki privat trgovini z zdravili in otropedskimi pripomočki. Ja, so iz kavčuka.
Glede izgube celulita pa ti ne znam odgovoriti, ker je odvisno od tega, kakšen celulit imaš, nadalje od telovadbe, od hrane, od masaže, od krem,……. In seveda od vztrajnosti.
Tina