Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija ODVEČNA KOŽA NA TREBUHU

ODVEČNA KOŽA NA TREBUHU

Pozdravljeni

Sedaj tudi mene nekaj zanima. Pred tremi leti sem shujšala iz 98 na sedanjih 59, in imam na trebuhu odvečno kožo, ki poleg strij visi dol
drugače sem postavna ženska, in skozi nosim elastične hlačke, da se to vsaj malo skrije. se da to kako odpraviti oz. koliko to stane????

lp

Pozdravljeni
posegu se reče abderoplastika oziroma abdominoplastika.
Cena je odvisna od vrste anestezije in obsežnosti posega giblje se med 2500 in 3000 evrov.
Nekaj info in skice o posegu najdete med publikacijami na mojem spletišču. če sledite povezavi v naslovu poročila

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni!

Po operaciji kožnega melanoma so mi na zadnji strani spodnje okončine odstranili precejšen del mišice, tako da je v dolžini 18 cm enakomerna vdrtina, zanima me ali je kirurško mogoče to popraviti s kakšnim polnilom.

Za odgovor se zahvaljujem.

Pozdravljeni

Teroreično da. Vdolbine lahko zapolnimo z vsadki, polnili ali z prenosom lastnega tkiva. Kaj bi za vas prišlo v poštev bi vam lahko svetoval ob pregledu…

Lep pozdrav

Aleš

Jaz imam malo viseče in ohlapne kože na trebhu in bi opravila poseg v lok.anasteziji in prosim za ceno.
Poleg tega sem opravila še liposukcijo stegen, koža je zelo ohlapna in bi si dala odstraniti ohlapno kožo tudi na obeh stegnih. Prosila bi za ceno.

Jaz imam tudi po porodu odvečno kožo na trebuhu, zanimam me pa, kolikšno je okrevanje po takem posegu, ti pripada kaj bolniškega staža (ki ga najbrž urediš pri os. zdr.), kakšne so kaj bolečine ipd.

Imam tudi diabetes tip 1, to pomeni dnevno 3 injekcije insulina s penom v trebuh. Ali mi zaradi diabetesa odsvetujete to operacijo (ampak pomoje bi si lažje vbrizgala insluin, če koža ne bi bila tako ohlapna). Za čas okrevanja bi si vbrizgavla insulin v nogo ali zadnjo plat.

New Report

Close