Najdi forum

Odvečna koža

Ne vem, ali ste se o tem že pogovarjali, ampak prosim vas, da mi pomagate. V 8 mesecih sem shujšala 42 kg in vse bi bilo v redu, če ne bi mi ostala koža. Moram povedat, da sem ves ta čas res veliko telovadila (vsak dan 1,5 h), hodila na masažo, uporabljala kreme, ipd. Ampak nič ni pomagalo, ostala mi je prevelika koža in čeprav sem sedaj suha, to ne izgleda nič lepo. Ali mi poleg lepotne operacije sploh še kaj preostane? Pomagajte mi, prosim!!!

Za učvrstitev koža obstaja super zadeva o katerem pa ne smem reklame najbrž tule delat, zato ti lahko pošljem o tem že napisane članke in si sama prebereš . če želiš mi piši na mail :

[email protected]

poglejmo resnici v oči. če je kože odveč je rešitev samo OP, razen če je je le nekaj odveč to gre naredit z telovadbo, ne verjamem da bi se dal rešiti problem z kremami

Uf… to me je mal impresjoniralo… 42 kg? Kar konkretna številka… redna telovadba? kaj si pa s prehrano počela?

Zelo zelo stroga dieta pod zdravniškim nadzorstvom.
Z: 2 dcl mleka
M: 1 jabolko
K: 25 dag zelenjave, razen krompirja, fižola in graha, 10 dag osliča ali belega mesa piščanca
M: 1 jabolko
V: 1 trdo kuhano jajce ali 2 dcl mleka
OBVEZNO!!!: jesti je treba točno ob isti uri vsak obrok vsak dan in spiti vsaj 3 litre vode, jemati B-complex proti izpadanju las
Skoz sem bila lačna in se mi je skoraj zmešalo, ampak rezultati so pa.

Ne morem verjeti, da ti je to dieto predpisal zdravnik. Enostavno brez besed sem… Punca, kaj nisi jedla nobenih telesu potrebnih maščob??

Staša, se strinjam – grozno.

Sem preračunala kalorije – ne znese niti 600 kcal, od tega pa približno 40 g B, 70 g OH in 12 g M. Lavinia, se prav nič ne čudim, da si nila non stop lačna. Ob tako malo hrane, katere kalorična vrednost ne zadošča niti za pokritje bazalnega metabolizma, bi vsakdo umiral od lakote.

Metka, na kulinariki mi je ena punca povedala, da je dr. Sentočnikova nekomu predpisala dieto, ki je bila sestavljena iz 3x dnevno 50g enemona z vodo, prva dva obroka pa sta bila vsak po 150 g jabolk…

Groza! In človek, ki predpisuje take neumnosti, ima naziv doktor… Moj sošolec je študiral medicino. Ker me je zanimalo, kaj za vraga jih tam učijo, da svojim pacientom priporočajo tako “zdrave diete”, sem presenečena ugotovila, da nič od tega (kar se prehrane tiče), kar prodajajo naprej.

No punce tok informativno…

Kot otrok sem bla v šentvidu pri stični v shujševalni koloniji… pa smo kot otroci imeli 500 kcal na dan… men se pa zdaj to zdi absurd.

Saj gre skupaj. samo starejši ko si, težje. zato je pa ključno, da hujšaš počasi, da se tudi koža lahko prilagodi. Pri eni moji kolegici je trajalo par mesecev, da je šla koža počasi nazaj, stara je bila pa takrat 23 let. pri moji prababici (ki je močno shujšala po 85 letu), pa nikoli več. Koža je visela dol. Žal.

drugače pa kapo dol za uspeh. Bravo! zdaj pa vztrajaj. Pa redna telovadba in veliko tekočine.

Cestitke na shujsanju vendar bos morala sedaj zelo paziti da za tabo ne pride jojo efekt – kr pridno naprej telovadi in pocasi povecaj kalorije na normalno. Seveda se ti bo mogoce teza na zacetku malce povecala ampak na tako nizkih kalorijah pa tut clovek ne more zivet.

Tut js ne morem verjet da kej takega napise zdravnik.

LP Oliver

Ta zdravnik je dr. Pirnat, a ne, lavinia?

O imenih pa raje ne bi razpravljala. Človek nikoli ne ve. Je pa 100% točno vse, kar sem povedala, samo mogoče še to, da te zdravnik nadere kot psa, tudi če je odstopanje od načrta samo 10 dag. In ker je bil zelo nesramen, pa še mastno sem za to plačevala, sem potem sama nadaljevala z isto dieto brez njega.

To sta lahko samo Sentočnikova in Pirnat.
Jaz imam prijateljico, ki jo je Sentočnikova izstradala. Pred poletjem je nehala tja hodit in kile se že vidno vračajo.
Montignac krasno razlaga tele diete in še prav ima.

Na nekem drugem forumu sem spraševala o dr.Sentočnikovi, ker sem imela velike probleme s prenajedanjem (ravno tedaj sem imela nad sabo selitev, probleme v službi, smrt v družini in nisem mogla izplavati iz tega), zato se mi je zdelo, da bi mi le kak tak strokovnjak lahko pomagal – da bi me prepričal, kontroliral, mi pomagal iz tega ven. Dr. Sentočnikova se mi je zdela idealna rešitev: o dosežkih njenih pacientov pišejo v Vivi vse naj naj. Kar pa sem izvedela … saj to ni res! Pričakovala sem pohvale, izvedela pa vse kaj drugega, od njenih nemogočih diet naprej.

Takrat sem spoznala, da tudi na tak način ne bo nič, pa sem se nekje v sebi prepričala in se vzela v roke. Od takrat shujšala že 5 kg.

Lep pozdrav, Katja.

cestitke,katica!le tako naprej!

Draga lavinia,

nisem strokovnjak za hujšanje, vendar je moje “mnenje gospodinje” tako:

Prehitro in preveč si shujšala. Predvidevam da po metodi in nadzoru “dr” Pirnata. Saj edino ta “doktor” forsira hujšanje 3 kg na teden.

(čudno, tudi jaz hujšam po nasvetu zdravnika, ki pa mi ne dovoli hujšati več kot 2 kg na mesec)

Glede ohlapne kože, ne vem kaj bi jo spet spravilo skupaj. Praviš, da si telovadila, ampak hujšati 5 kg na mesec je kljub telovadbi prevelik šok za kožo. Pomembno je tudi koliko si stara. Jaz pri 41 letih hujšam 2 kg na mesec in na koži, razen strij po bokih, ni večje škode.

Če imaš res ogromno ohlapne kože in kako pomagati, ti bo najbolje svetoval lepotni kirurg, ko si bo to reč ogledal.

No sama sem v 8 tednih shujšala za 20 kg in se mi na koži nič ne pozna. Popijem veliko in vsea drugi večer se namažem z losjonom. Nekaj mora dajati koži prožnost. Sem in še vedno hujšam s 3MD in se super počutim in ni naporno in seveda je tudi pomembno gibanje.
Koža bo verjetno vseskozi visela, malo počakaj še kake pol leta, vino si viraj kakšen losjon za prožnost kože in bo bolje.
Lep pozdrav.

Čestitam Mateja!

Kakšna pa je bila začetna teža, če smem vprašati.

New Report

Close