ODVAJANJE OD SLADKARIJ
v Rovinju na hrvaškem je hipnotizer, ki odvaja od kajenja, hrane (sladkarij)…., je zelo uspešen, cena za kajenje je 55 evrov, za hrano pa ne vem. Uspeh pri odvajanju od cigaret je zagotovljen, sicer ti povrne denar, kar nekaj jih poznam, ki ne kadijo več, jaz pa se priprvljam, da bom odšla tudi sama tja.
lep dan
O Tiny,
ne vem kakšna je tvoja zasvojenost s sladkarijami. Moja je bila velika. Vendar sem jo morala sama pozdraviti. Nobeden te ne more pozdraviti za take zadeve. To se moraš sama odločiti, zato ker ????ni zdravo jesti sladkarije, ker škodijo zobem, se redim po njih, na riti in nogah imam ogromno celulita, počutim se zaspano po njih????…..Kaj je tisto zaradi česar se hočeš odvaditi jesti sladkarije?
Seveda pa ti priporočam, da jih ne odnehaš popolnoma jesti. Normalno, ko je kakšen rojstni dan, ali ko mama prav za tebe in tvojo družino speče torto, ne boš odklonila. Vendar pa takrat pojej samo en košček in uživaj v okusu. Speci dobre piškote in pojej samo enega?!
Otresi se težav, ki te vlečejo da ješ sladkarij. Pri meni je bil glavni problem nenaspanost in zaradi tega razdraženost. Sedaj je veliko lažje.
Če pa ne najdeš nobenega razloga zakaj bi odnehala s sladkarijami, pa še malo počakaj. Sicer pa ko jih enkrat nehaš jesti ti že samo po sebi ne paše zaužiti preveč sladkorja. Pij veliko vode!
Srečno
Darja
Zdravo,
lahko poskusiš tudi s kapljicami Čokolan. Več o vseh teh kapljicah najdeš na:
http://www.bion.si/biokapljice.