Najdi forum

Pozdravček!

Saj ne vem kako naj začnem. Saj danes je prav ok dan. Pa vendarle…pridejo dnevi, ko je nevzdržno.
Torej…
Stara sem 33 let in imam leto dni starega sinčka. S partnerjem nisva poročena…živiva pri njegovem očetu….v svojem nadstropju hiše..Z očetom se ne pogovarjamo..ker se ne razumemo. Ima pač svoj pogled na svet in ženske. Misli da so ženske na svetu le zato da ga strežejo. Komaj sem dosegla da imava svoje gospodinjstvo.
Problem pa je v tem, da sem večno nezadovoljna. Mogoče je to povezano s tem da živimo tam. Ne vem. Partner je večino časa…zamorjen…in sedi pred TV . Seveda pridejo tudi trenutki ko je ok. Vendar redki. Pravi da je zamorjen zaradi dogajanja doma. Možnosti selitve nimava, končno je tudi pol hiše njegove. Tudi trenutki nežnosti so se…zmanjšali. Pravi da je to zato, ker sem ga v začetku najine zveze odklanjala. Ne bom rekla da sem bila noro zaljubljena vanj…vendar je bil takrat tako …optimističen..in veder…in pomagal mi je iz čustvene krize. Včasih se mi zdi kot da sva dva svetova. Tako si želim prave družine….pa tako ne morem funkcionirati. Ko sva v sluzbi me veliko kliče in ..je ljubeč..ko pa sva..doma..je vse drugače.

Mogoče pa je kaj narobe z mano?? Je tako težko si vzeti 15 minut na dan …za partnerja in ugasniti tv?

Kaj naj storim?

Hvala

Ika

Za vsako razmerje, tako slabo ali dobro, sta potrebna dva.

Da se zgodi reakcija, mora najprej obstajati akcija.

torej, brez nič ni nič. Začni, potrudi se, povej, govori, in se pogovarjaj, vstrajaj, …če ne bo nič bolje, vsaj sebi ne boš mogla očitati, da nisi nič storila.

pa ne samo en teden, vsaj pol leta.

Takrat boš zagotovo vedela, kaj in kako naprej.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala Primož!

Misliš da sva že tako daleč…da…si dam samo pol leta????
Še vedno upam..da bo bolje…

LP

Ika,

ne obsojaj njega, začni pri sebi – postani zadovoljna! Preseneti ga, povabi ga kam, pocrkljaj ga. Če ti je kaj do njega, ti ne bo težko. Vzpodbujaj ga, ne poznam vseh okoliščin, toda praviš, da je tudi on zamorjen zaradi življenja doma.
Naredita si svoje kraljestvo, kjer bosta pozabila, kje sta.

LP

Malček

P.S.: In ne pozabi: za vsakim moškim stoji ženska, ki ga vzpodbuja in verjame vanj!

New Report

Close