ODTOK v kadi slabo požira
Nooo, to v kopalnci imam tudi jaz. Ahaaa, s te strani moram pucat? ?
No in ta vodna šprica – mi jo kdo posodi? Itak jo en kupi in imaš za celo življenje!
Ker to vse lahko sama – pa mi ni treba dat 20 € (ker potem ne bom rabila 10 let) ali pa za majstra, ki bo računal 70 €! 🙁
ZLATI STE TUKAJ in res vas imam rada. Bom zdaj sama uštimala. Štrajfiks napelem… ali pa že nekaj.
Ne, noben mojster me ne prekaša! Vi ne veste, kaj znam vse sama. Brez šol. Oz imam šole, sam
čist neki drugega.
Zamenjam jaz vse žarnice, plin… varovalke. Polagam laminat, belim,….menjam pipe vtičnice, …. vse to in še več! Samouk! 🙂
Radiatorje razstavim, spuscam, prebarvam… znam iz radiatorjev zrak spustit… ma čist sem mulitpraktik.
Pa znam še strišt, kuhat… ej, kr greben mi je zrastu! 🙂
Hvala vam – brez vas mi to nebi uspelo. Poročam jutri. Zdele se mi ne da :)![/quote]
Bejš bejš, lastna hvala cena mala! Če bi bla res tolk fajn, bi ti take stvari frendi porihtali pa še marsikaj bi se naučila od njih… Sam pivičko mrzlo jim je treba po delu v roke dat in jih poslušat….;)
Tiste zajle dobiš v obiju (3 metre), nekaj je bilo pred kratkih v Hofru (ampak samo 1 meter dožine). Ne znam reči, koliko stane, ampak cca par evrov. Ta zajla ni ravno kot zajla, ampak je lepo upogljiva, taka da se ne bo naredila škoda.
Če imaš na sredini kopalnice odtok, probaj predrezat še s te strani proti banji, če je mogoče. Dodatno, ko očistiš z zajlo bi veljalo probat še s štrajfiksom, kolikor je mogoče. Seveda bo kakšna ideja padla še v trgovini.