odstranjevanje dlak z laserjem
Laser že nekaj časa redno uporabljam za odstranitev dlačic na obrazu (brčice).
Vsekakor tudi laser ni trajna rešitev, saj nekatere dlačice izginejo, druge pa ne, pa jih je potrebno spet odstraniti po približno mesecu in pol, pavza v poletnih mesecih. Za dlačice na obrazu se mi zdi laser najboljša rešitev, si pa ne predstavljam odstranjevanje dlak z večjih površin (noge). Zadeva bi trajala precej časa, pa še zelo draga bi bila, saj dlake ne izginejo po enem ali dveh postopkih.
Za majhno površino na obrazu je cena 20.000 SIT. Dermatološki center na Parmovi v Ljubljani. Za ostranjevanje dlak imajo posebne laser, za npr. koagulacijo kapilar pa drugega, kar pomeni, da so lasersko tehnologijo kar precej izpopolnili.
Kar se tiče stranskih učinkov: menda naj bi se po uporabi depilacijske kreme nabiral stroncij v telesu?! Torej nam ostane samo to, da naokrog hodimo v našem primarnem kožuščku.
Če gre za dlake na obrazu, definitivno priporočam, meni je pomagalo. Že po treh ponovitvah bistvena sprememba. Ni pa neboleče, te vsakič malo speče, tako da si tega na drugih delih telasa in večjih površinah tudi jaz ne predstavljam. Cena pa je bila po 10.000 za vsakič – Dermatološki center Parmova, 01/43 66 330
Pozdravljene, je katera bila že na laserskem odstranjevanju dlak pri Lassani?