ODSTRANJEVANJE DLAČIČ NA OBRAZU
Živjo vsem skupaj,
Mislim, da se je cel postopek odvil v roku okoli enega leta. Najprej je bilo samo nekaj, takrat še svetlih dlačic, potem vedno več, najprej sem jih depilirala, potem ko pa se ti zjutraj mudi v službo, pa hitro vzameš britvico, in tako potem vsak dan, rezultat pa je brada, kot pri moških, s trdimi črnimi dlakami. Ker moram ta postopek izvajati zdaj skoraj dvakrat na dan, se mi koža večkrat vname, dobim mozoljčke.
Ali ima kdo kakšen predlog za trajno odstranjevanje dlak ali vsaj odstranjevanje za vsaj na 3 dni – depilacija ne prime, vosek ne prime, britje pa kot sem že rekla.
Baje da trajno odstranjevanje dlačic pri kozmetičarki ni ravno v redu – baje se ti dlačice lahko spet pojavijo. Ali je to res ?
Hvala za kakršenkoli nasvet !
Lep pozdrav,
Lali
Jz ti pa predlagam depilacijske trakove Veet, ki so namenjeni za obraz in bikini! Dobro jih zagrejes in gre kr fajn dol, vsaj meni. Medetem ko z Depilazerom sploh nic ni slo. Sem pa en cas hodila h kozmeticarki, da mi jih je z voskom vlekla dol; to mi je blo tut kul, sam je pa zdej s temi trakovi bolj prakticno, ker se ni treba narocat in jih uporabis takrat ko imas cas in ko je to potrebno.
Sama bi se raje odločila za trajno odstranitev z laserjem. Je že res, da to stane in da je postopek treba ponavljati, je pa res tudi to, da ko jih enkrat odpraviš, imaš potem vedno mir in odpadejo tudi stroški nabave britvic, pa trakcev ipd.. Teh salonov imaš v Ljubljani sigurno kar nekaj in povprašaj malo.
Upam, da ti bo uspelo.
Lep dan.