Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost odstranjevanje dlačic na intimnih predelih

odstranjevanje dlačic na intimnih predelih

Pozdravljene punce 🙂

Mene pa zanima kako si ve urejate spodnje frizurice???
Jaz sem do sedaj prakticirala britvico vendar mi gre vedno bolj na živce, ker se mi naredi polno rdečih pikic, naslednji dan že vse srbi in že poganjajo nove trde dlačice…
Odločam se za brazilsko depilacijo vendar še zbiram pogum 🙂 – prosim, za nasvet kje najbolj profesionalno to opravijo v Ljubljani in kakšna je kaj cena??koliko časa drži sem se že pozanimala…
Zanima me še, če katera uporablja depilacijsko kremo prosim da mi pove katera je najprimernejaš za ta predel in katara najbolj deluje, koliko časa drži in če so potem dlačice kaj bolj mehke???
še katere druge dalj obstojne metode???

no povejte punce 🙂
pa brezskrbne praznike želim!!!

Jst hodim na brazil k Petri v Cosmetic Line, na Trubarjevi. Je prjazna in natančna. Cena je 19€.

Jaz hodim na brazilsko v kozmetični salon sonček na Brezovico…mene ful boli in vedno kamaj zdržim…ampak je rezultat in potem občutek božanski…po nobeni britvici nisi tako gladek. Pred tem sem uporabljala depil. kremo ampak sem po njej vedno dobila vnetja, ampak res vedno…mislim, da so te kreme za intimne predele preveč agresivne in dlačice spet hitro zrastejo-enako kot po britju.

In kako se lahko postane “brazilski brivec”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close