Najdi forum

odstrani celulit?trajno?

Zanima me, če je katera že preizkusila novo kremo od vichy-ja D.stock(citiram: “kremni gel za vikejšo postavo, ki preprečuje kopičenje maščob. Vidno zmanjša celulitne jamice : -23% v enem mesecu) Ali to deluje? Ali se potem,ko nehaš uporabljati ta gel celulit zopet pojavi in to v še hujši obliki? Ne vem, zdi se mi pač,d a ker je to VICHY, da bi mogoče pa le lahko malo pomagal, saj je cenjena kozmetična znamka.Reklama za ta gel je v novem Cosmopolitanu

Ni tak strašno drag (okoli 4000 SIT) tako, da ga sprobaj. Tudi sama sem ga.
Ampak jaz ne bi nasedala reklamam.
Iz mojih izkušenj:
“vidno zmanjša celulitne jamice” = nategne kožo in ko ga prenehaš uporabljati, tudi učinek izgine
“preprečuje kopičenje maščob” = kdaj bomo nehali verjeti tem pravljicam
To je moje mnenje, mogoče pa ima katera drugačne izkušnje.
LP, Manka

Manka!
Ali si poleg uporabe kreme tudi telovadila? Pa masirala oz. s tisto grobo gobico drgnila kožo. Pravijo, da pomaga (najbrž le nekaterim).
Mene tudi zanima tale krema. Upam, da se bo katera javila in sporočila, da ji je pomagala.
Aja, pa še to: v kolikem času si opazila razliko oz. izboljšanje? Si imela kar dosti celulita ali se ti je šele začel pojavljati?

sončk,
ta krema ni nova, le embalaža je preurejena. kremo uporabljam že precej časa, poleg tega se veliko ukvarjam s športom pa imam kljub temu nekaj celulita. krema sicer malo pomaga, vendar kakšnih trajnih rezultatov ni pričakovati. meni najbolj pomaga, da se izogibam ocvrti hrani – celulita je takoj pol manj.
pravijo da najbolj pomaga diorjeva- bodyserum (stane okoli 8 tisoč), vendar je sama še nisem preizkusila.

Nobena krema sama po sebi ne pomaga nič. Tistim pravljicam po TV, ko lahko samo sediš na kavču in gledaš v zrak in čakaš, da bo maščoba izginila sama od sebe – npr. v 40. minutah, ne verjemite.
Jaz sicer uporabljam to kremo od Vichy-ja. Je v redu, ampak s tem, da se vsak dan (eno uro) pošteno mučim s telovadbo.
Še vedno velja tisto zlato pravilo: Brez muje, se še čevelj ne obuje. Žal je tako in verjetno vedno bo.
LP!

Ojla sončk!

Veš kaj ti povem…ta krema je prav za nič. Po pravici povedano..samo maže oblačila in spodnje perilo. Jaz sem imela vse spodnje hlače in rjuhe rumene!

New Report

Close