Najdi forum

Odšel si za vedno moj brat :(

Izgubila sem 2 ljubljeni osebi ( 2 brata)
pred 7. leti sem izgubila brata (prometna nesreča) noben mi ni povedal, ker sem bila še čisto majhna ( 7.let) in ne bi prenesla tega. A kmalu sem to vse izvedela. Jokala sem se po cele dneve, pisala pesmi zate in ne bi prenesla da bi me še kakšen družinski član zapustil 🙁 A me je. Zapustil me je še en brat (rak) ravno 2.dni pred novim letom, spet mi niso povedali da mi je še en brat umrl. A to me je še bolj prizadelo, ker če bi mi starša povedala bi se vsaj lahko poslovila od njega ( vsaj po telefonu). To zameril atiju in mami, ker mu nisem mogla povedati da ga imam rada, peče me vest, ker sva se zmenila da bo on meni dal eno igrico jaz pa njemu.On mi jo je dal jaz pa njemu ne , ker sm igrico posodila prijateljici. Edino kar sem po njemu dobila je bila igrica 🙁 Nato pa sve se velikokrat skregale z prijateljico in mi je govorila grde besede o bratu ( da je vesela da ga ni) to ji ne bom nikoli odpustila, da me naj kar vest peče, da sem bila slaba sestra 🙁

Rada bi odšla k njemu, komaj čakam da bom odšla na oni svet … nemorem več pisati ker so to tako slabi spomini 🙁

Koliko si potem ti stara?In,a ne stanuješ doma?
Starša res nista ravnala prav,da ti nista povedala,vendar sta te hotela ,verjemi samo obvarovati pred bolečino;,ne imej slabe vesti,ker brat prav gotovo ve,da bi se ti držala dogovora,če bi se le lahko;in ve tudi to,da si ga imela oz.ga imaš rada,brez ,da bi mu povedala..
Kar se tiče tvoje prijateljice;je ne poslušaj,ker te je hotela samo dodatno prizadeti,najbrž zato,ker ni dosegla kar je želela(igrico)..in NI tvoja prijateljica če se tako obnaša grdo ,namesto,da bi te potolažila.Pusti jo,umakni se tja,kjer si rada,zaupaj se mami in očetu,povej jima kaj te teži;gotovo ti bo lažje in si boste pomagali,da prebrodite te črne čase.Če prav mislim,si še ZELO PREMLADA,da bi razmišljala o “odhodu”k bratoma..toliko lepega te še čaka..vse enkrat mine..boš videla;da bo bolečina zbledela;Za vsakim dežjem -posije sonce..VERJEMI,da je tako..morda ne takrat,ko bi mi hoteli najrajši..ampak posije..pogum,punca!!

Hvala draga Estera 🙂
Hodim še v osnovno šolo.Moj brat ni živel pri nas, ker je bil že dovolj star in je imel že svojo hišo. Videla sem ga 1x na mesec, zato sem še toliko bolj žalostna in jezna na starša ker sem ga videla en mesec pred smtvijo. Razumem zakaj mi starša nista hotela povedati da bo umrl, da ne bi jaz že toliko prej trpela in nato bi mi šlo v šoli težje( ocene). A sedaj mi je težje, ker se nisem mogla posloviti, vseno bi trpela 1 mesec prej ali na dan ko je umrl. Ko sem bila tako žalostna in sestavla že 2.pesmi zanj sem 3 dni po njegovi smrti sanjala, da mi je oprostl in lahko sva se lepo poslovila.Te sanje so bile tako resnične, da je zgledalo kot bi bilo res. V tem letu me je 3 obiskal v sanjah, morda se bo čudno slišalo ampak učasih ga čutim kot da bi me prijel za ramo 🙂 Sestro nikoli ni obiskav v sanjah niti mami ne atija a zakaj? Morda zato, ker ga jaz najbol pogrešam? Mami misli da sem ga hitro prebolela, da ne jokam več. V javnosti res ne jokam več, niti pred mami ampak ko sem sama pa samo še jokam in sestavljam pesmi. Kdaj v šoli imam nekakšne privite ali prisluhe kot da njega slišim da bo še vse uredu in naj se pomirim. Usak dan mislim nanj tudi takrat če sošolec pove vic in se smejim.
Prijateljica, ki sem jo omenjala… no znjo se ne pogovarjam več mogoče kdaj kakšno besedico a najino prijatelstvo je končano.

Verjamem, da ga pogrešaš. Imej ga v srcu vedno in v mislih bo vedno s teboj.

Sanjala si ga zato, ker ti je prišel povedat, da nisi bila slaba sestra, da te ima rad in te hoče potolažit, ker vidi, da ima š slabo vest…
Če duh vidi, da je kdo preveč žalosten , ga pride obiskt, ker tudi on potem nima miru…
nisi se imela možnosti poslovit, zato je prišel v sanje ….
Glej brat bo miren takrat, ko bo videl tebe živet, če ga boš preveč pogrešala ga vežeš nase in ne najde miru…
To da ga čutiš zraven, pa bodi prepričana, da te pazi…kadar koli ti bo hudo, kadr koli, ti bo šlo kaj narobe, ga lahko prosiš za pomoč, to je tvoj angel…vedno ti bo pomagal…

Moje iskreno sožalje ob izgubi tvojega brata.Verjamem,da tam nekje tvoj brat pazi nate in želi,da bi šlo tvoje mlado življenje naprej.Ne moreš ga videti,ne moreš objeti,pa vendarle je tam nekje.med zvezdami.Poskušaj živeti naprej,njemu pa zaželi naj počiva v miru.

Draga pogrešam te,

iskremo sožalje za brata. Verjamem, da ti je težko. Verjamem, da bi mu rada povedala, kar mu nisi uspela. In lahko mu poveš, saj te sliši. Nisi bila slaba sestra, včasih vrstiki nepremišljeno zbadajo….
Želim ti vse dobro, mislim nate!

New Report

Close