Najdi forum

Odrt zob

Pozdravljeni!
Imela bi eno vprašanje za vas in srčno upam da mi boste odgovorili. Namreč avgusta 2014 so se začele bolečine v šestici desno spodaj. Obiskala sem svojo zobozdravnico katera mi je zob odprla in dala notri zdravilo ter ga zaplombirala nazaj. Po treh dneh me je zob nevzdržno bolel tako da sem jemala tablete ketonal proti bolečinam ker druge niso učinkovale. Obiskala sem dežurno ambulanto zaradi dopusta moje zobozdravnice kjer so mi zob spet odprli. Na naslednjem pregledu čez cca 10 dni ga je moja zobozdravnica zopet zdravila in zaprla nazaj. Nato je zob spet otekel (ko je bil odprt me ni bolel) in začel boleti. In spet isto, zob mi je odprla zdravila in zaprla ter me poslala na slikanje. Dva prekata naj bi bila vredu v enem pa se je nabral gnoj. V roku enega leta se je potem še parkrat ponovilo zatekanje in bolečine zato me je prejšnji mesec poslala na stomatološko v Ljubljano. Tam sem na prvi pregled naročena šele 16. 11. Sedaj pa mi je ta plomba padla sama ven med jedjo in seveda sem klicala svojo zobozdravnico da imam odprt zob in če lahko pridem nazaj, pa mi je rekla, da ona v ta zob ne sme več posegati da je izdala napotnico in da nima več kaj. Klicala sem potem na stomatološko kjer pa so mi povedali da oni ne morejo nič ker še nisem bila na pregledu, datuma mi ne morejo dati prej in da je moja zobozdravnica odgovorna za ta zob dokler ne pridem pri njih na vrsto. Kaj zdaj storiti? Znašla sem se med dvema stranema katera vsaka trdi svoj prav in da naj se obrnem na drugega. Kam naj se obrnem? Kakšne pravice imam kot pacient v tem primeru? Hvala in lep pozdrav, Ana Drakslar

New Report

Close