Najdi forum

Živijo

s fantom, ki sem ga spoznala preko Tindra sva se dobivala nekaj mescev. Že na začetku je bilo jasno, da bo odnos bolj v smeri “friends with benefits” kar mi je na takrat tudi ustrezalo. Zame je bila to prva taka izkušnja, saj sem prej bila le v resnih zvezah. Fant je bil zelo pozoren, prijazen in spoštljiv, atraktiven in dober ljubimec. Interesno sva bila pa skoraj kot dan in noč. On bolj couch potato, jst kar se da aktivna. Rada se tudi zrihtam in grem na kak koktejl, njemu je to tuje…in še marsikaj. No, ob kuhanju in gledanju filmov sva se oba zabavala. Skratka predlagala sem mu, da greva za vikend v welles in ob tem je izrazil skrb, da imam do njega in odnosa višja pričakovanja v smeri partnerstva in da se z moje strani razvijajo večja čustva od prijateljstva. In ja, nekako so se mi s časom pričakovanja glede odnosa spremenilla. Rada sem preživljala čas z njim in želela sem da bi ga še več. Pogovorila sva se glede tega. Rekel mi je, da se mu ne zdiva kompatibilna za kej resnega, da mu je moj lifestyle prenaporen in bi prišlo prej ali slej do občutkov frustracije in slabe volje zaradi tega. Želi si odprte zveze, kar je že na začetku povedal, torej, da spoznavaš še druge ljudi, a mene bi to, da bi vedla, da je z drugimi preveč motilo. In sem končala vse skupaj, rekla sem mu, da bolje, da ne nadaljujeva, ker bom na koncu jst tista ki bo prizadeta.

Sedaj mi je žal, bil je res dober ljubimec in pogrešala bom to. Sprašujem se, če sva se vsega lotila na napačen način. Stalno sva bila na vezi, obnašala (no vsaj jst) sva se kot par (držanje za roko ipd..) Mogoče bi rabila vzdrževat več distance v času, ko se nisva videla? Bi bilo potrebno postaviti jasnejša pravila kaj je in kaj ni dovoljeno?

Kako gledate vi na to? Se da na dolgi rok vzdrževati sploh tak odnos?

Naj ti ne bo žal, naredila si edino pametno potezo, sedaj je pred teboj samo nekaj neprijetnega časa, da se odvadiš potrebe po njegovem tiču. Vse drugo krasno ujemanje je samo tvoja bajna domišljija. V resnici imata premalo skupnega, še posebej bistvenega, da bi lahko vajina zveza bila dolgoročno uspešna. Seveda je na začetku fajn skupaj kuhat, gledat filme, seksat in se zezat. Temelji za dolgoročno zvezo in morda tudi družino pa to niso. Glede na to, da si tako aktivna, ti ne bo težko zapolniti časa in porabiti energije za druge stvari. Kar se tiče zvez pa resno premisli, kaj v prihodnosti resnično želiš, kakšne so tvoje vrednote. Po možnosti prej, preden se ponovno navežeš na nek določen organ.

New Report

Close