Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Odprti in občutljivi zob

Odprti in občutljivi zob

Pozdravljeni!

Imam en problem 16.3. mi je zobozdravnik odprl zob 15 in ga zdravil z zdravilom, ker sem imela obcutek da sem potem malo zatecena, mi je 20.3. odprl zob 16 in prav tako dal zdravilo in gips. Na obeh sem imela karies. Prejšnji teden bi morala na kontrolo, vendar sem bila prehlajena in imam nov datum 5.5.. Problem pa je nastal pred dvema dnevoma, ta dva zoba sta postala obcutljiva na hladno, sploh zob 16, je tak obcutek kot da me zebe v njega. Danes zjutraj mi je pa odletel en mali košček zoba iz 16 ( pogledala sem si ogledalom, je na sredini zoba). Zanima me če moram obiskati dežurnega zobozdravnika, ker ima moj zobozdravnik dopust do 4.5.? Ne bi rada ostala brez zoba, ker namreč ze nimam enega stalnega zoba spodaj desno, stara pa sem 33 let.

Hvala za odgovor!

Pozdravljeni,

iz opisa sodeč…če ni prisotna hujša bolečina in ne zatekate, je datum 5.5. čisto ustrezen.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close