Najdi forum

Odprava celulita – kavitacija,,,

Pozdravljeni,

stara sem 30 let in celulit se je v preteklih letih kar nakopičil. Sedaj sem se odločila, da grem na 5 tretmajev, ki vsebujejo kavitacijo, limfno drenažo in radiofrekvenco v upanju, da bo celulit vsaj delno izginil.

Moje vprašanje se glasi ali se z navedenimi tretmaji primarno vsaj delno zmanjša količina/vidnost celulita ali predvsem obseg določenega dela telesa? Sicer nisem pretirano suha, imam “zdravo” postavo in mi ni želja izgubiti obsega, temveč predvsem celulit.

Čez kakšne pol leta bi počasi s partnerjem pričela delati na otroku, zato me zanima ali bi v tem primeru terapijo sploh priporačali ali celo odsvetovali?

Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Pozdravljena,

Tudi sam izvajam anticelulitni tretman in imam različne izkušnje. Pred dobrim letom sem tudi sam uporabljal kavitacijo, ki sem jo po pol leta dela prodal in se dokončno odločil, da bom delal samo še z naravno metodo.
Osebno nimam najboljšega mnenja o kavitaciji saj so bili včasih rezultati (zmanjšan obseg) zelo dobri, včasih pa nič. Nekateri so celo načeli vprašanje koliko je zdrava kavitacija na trebuhu ?
Skratka kavitacija je stvar lastne presoje in finančnih zmožnosti.

Lep pozdrav,
Robert

****************************** NEGA TELESA Robert Kmetec Dalmatinska ulica 39, Maribor GSM: 040 / 459 596 www.negatelesa.si E-mail:[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close