Najdi forum

Lep pozdrav vsem!

Sem star 22 let in imam eno težavo, ki se je ne vem lotit. Zato upam da mi boste lahko kaj svetovali :).
Težava je v tem, da zaj že par krat blo tako da (enih 7x zaporedno) ko sma s punco imela spolni odnos, je sred sexa rekla da jo kaj boli oz. ji ni blo več. Sem jo vprašal če delam kaj narobe ali jo kaj moti. Imava resne in dolge pogovore in ničesar si ne zamolčima glede sexa in intimnih zadev. Težava je torej v tem da ko mi pred sexom reče da jo glava boli ali pa druge zadeve, rečem “ok ne silim te v nič (saj sex ni stvar dogovora, naj pride spontano)”. Potem pa me začne vzburjat in tako začnema sexat. Potem pa ko pride do orgazma se naenkrat ustavi in se začne opravičevat kako jo boli in še in še. Vem da mi s tem ne želi storiti nič žalega oz. da ni namerno, samo je težava v tem da sem zadnje čase zgubil željo po sexu. To prekinjanje med samim sexom mi je zelo škodilo na moji psihi. Po mojem se sploh ne zaveda kako me to zaboli, a ji vseeno tega ne upam povedati, ker bo mislila da sem z njo samo zaradi sexa ;( . Zato mam zadnje čase izgovorje da me glava boli al pa sem zmatran od dela in mi ni :(.

Po pravici povedano raje ne sexam kot pa da kar med sexom prekine. Pa ne mislit zaj da samo na sebe mislim in da mi je vseeno, ko reče da jo nekaj boli, samo potem ne vem zakaj se sploh spralja k temu :(.
Vsakič ko ji rečem da me glava boli in mi ni do splonega odnosa mi gre tako strašansko na jok ;(;(.

Prosim za nasvet. Se zahvaljujem že v naprej

Spoštovani!

O izogibanju v intimnosti smo na tem forumu že obsežno diskutirali. Tema je obravnavana pod različnimi naslovi, morda najbolj obsežno pod naslovom Ne čuti potrebe, kjer si lahko ogledate različne izkušnje različnih ljudi različnih spolov.

Vedenja, ki jih uporabljata s partnerko kot način doseganja ali iskanja seksualnega ugodja, imajo pri vsakomur od vaju verjetno nek smisel.
Včasih je ta smisel povezan z našimi notranjimi dogajanji, ki so izven vpliva zavesti.
Morda bi postavil vprašanje na drugačen način. Namesto, kaj delam narobe, poskusite z: “Kaj bi si želela od mene drugače?” In morda boste tudi z njene strani dobili možnost, da sporočite svoje potrebe.

V intimnem vedenju se velikokrat prepustimo spontanosti, brez da bi si sporočili dogajanja v sebi, ki so pomembna. Gre za zelo intenzivne in globoke občutke, misli, doživljanja. Tudi potrebe. Pri tem velikokrat čakamo, da partner ugane, kaj si želimo in kaj je nam všeč. In tako v neki navidezni bližini v resnici živimo zelo odtujeno skupno življenje.

Na vsak način ima smisel, da delita svoje misli in občutenja, ki nastajajo med vama ob seksualnem odnosu.
To je pot k temu, da se srečata med enim in drugim svetom.

Lep pozdrav,

New Report

Close