Najdi forum

Odpiranje

Spoštovani. Imam eno vprasanje glede odpiranje brez nekih bolecin oziroma ze dalj casa cutim le zelo blage menstrualne krce. Temu se zdalec ne bi mogla rect popadki. Sem drugorodka. Prvic sem po odteku vode dobila svoje neredne popadke, po nekje 5 urah pa sem dobila svoje redne in rodila v 4 urah. Torej nekje 9 ur je preteklo od.odteka vode. Me je pa res bolelo. Dobila sem tudi dolantin. Takrat sem bila en dan pred rokom, sedaj pa sem ze 3 dni cez rok.

Imam pa vprasanja: 1. Vceraj sem bila na pregledu odprta dva prsta, mv zmehcan, tanek. Baje lepo propravljena. Narejen striping, nato danes zjutraj en majhen madez rjavkast, drugace pa imam bolj rumen izcedek. Ali je mozno, da se.odpiram brez bolecin in kako je to.mozno? Lahko to pomeni, da ne bi imela ucinkovitih popadkov ali zgolj, da imam visji prag bolecine?

2. Ko je odprta nosecnica 3cm, lahko predrejo mehur in porod stece? Imate kaksne izkušnje koliko hitro?

3. Glede dolantina, prvic ni bilo nic kaj stranskih ucinkov, razen, da sem bila res zadeta. Ali ima drugace to kake stranske ucinke za porodnico in otroka?

Hvala.

New Report

Close