Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost odpadno motorno olje

odpadno motorno olje

lep pozdrav vsem

najbrž bo to vprašanje bolj za moške ampak vseeno. zanima me, če kdo ve, kam bi z približno 200 litri odpadnega motornega olja. ali obstaja kakšno podjetje, ki bi to olje prišlo iskat na dom in ga odpeljalo? naj povem, da nismo iz centra mesta ampak precej oddaljeni od centra.

hvala

Na nekaterih petrolovih crpalkah ga lahko oddas – sicer mislim da je tam za manjse kolicine (bos pa veckrat nesla po par litrckov :), drugace pa kar poklici na petrol, pa vprasaj.

lp, M.

Jaz vzamem, pripelji, če pa nisi daleč od mene, ga jaz odpeljem. Pošlji mail.

Pozdravljena!

Z odpadnim oljem je tako, lahko ga oddaš podjetjem katera morajo biti s strani MOPE pooblaščeni odstranjevalci (EKOLES Ptuj, KEMIS Domžale, PETROL) Te si lahko ogledap kateri so na strani MOPE ampak tu boš morala plačati odvoz olja po ceni cca. 30 sit/l. Obstajajo pa tudi cenejše rešitve katere so prav tako okolju prijazne: prvič je da greš na prvi bližnji Petrolov servis in se tam zmeniš če ga jim lahko pripelješ (seveda ne sedaj da ga jim pa boš pripeljala vsak mesec 200l) tu te bo stalo pijača Petrolovemu uslužbencu 🙂 ali pa da povprašaš okoliške mehanike če ga hočejo porabiti za gorivoker obstajajo peči za ogrevanje prostorov na odpadno motorno olje tu pa če se boš znašla pa bo ti dobila za pijačo.

No upam da sem ti pomagal!

če ima kdo doma odpadno motorno  lahko tudi hidravlično olje mi lahko piše na email [email protected]  in se zmenima da ga vzamem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close