Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Duševno zdravje odnosi, komunikacijske veščine, učinkovitost…

odnosi, komunikacijske veščine, učinkovitost…

Vedno sem se spraševal, zakaj so nekateri ljudje na določenih področjih tako uspešni. Je to znanje? Talent? Sreča? Moja naslednja poteza je bilo opazovanje teh ljudi in opažanja preizkusiti. Moja opažanja so bila sprva okorna, a rezultati so bili vseeno uporabni. Tako sem ozavestil ta proces “modeliranja” ljudi. V iskanju za informacijami, kako tuje izkušnje prevesti v svoje in kako to še bolj uspešno početi, sem naletel na Nevrolingvistično programiranje.
Nastalo je kot posledica proučevanja izjemno uspešnih posameznikov na področjih kot so podjetništvo, komunikacija, terapija itd. Tako so nastali “recepti” uspešnosti, za izboljšanje svoje učinkovitosti v življenju in delu. Tudi sam sem se udeležil treninga in ni mi žal, zato vam posredujem naslov, na katerem lahko najdete več informacij o treningu, ki je usmerjen predvsem na poslovna področja. Naslov je . Upam, da je to tisto, kar ste iskali.

LP

New Report

Close