Najdi forum

Pozdravljeni,

zanima me ali kako ke vaša povezanost v službi. Osebno menim, da se to stopnjuje, kajti s sodelavcem, ki ti je povrhu še simpatičen, preživiš praktično osem ur in več. Ni dileme, da se nebi navezal nanj. Se tudi vam to dogaja? Meni je namreč postal pri svojih 21 letih sodelavec star 51 let. Z njim mi je fantastično in prepričana sem, da je tud njemu v moji družbi. Samo predstavljam si lahko oz. sprašujem ali bi bila oba tako trdna, da nebi naredila neumnost, ko bi imela priložnost biti kje sama…..

Ne vem, kako je pri vas, samo naše sindikalne zabave so hude. Vse povprek! Gledam ljudi, ki so poročeni, vendar ne poznajo ovir. Samo želim se lahko, da ne bom tudi jaz zaplavala.

Ha! Pa si tam! “Prilika naredi tatu”. Iz svojih osebnih izkušenj ti svetujem, da se ne naveži. Preveč boli, ko je konec. Predvidevam, da je pri teh letih poročen in verjetno bo tudi ostal.
Lep pozdrav!ana je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni,
>
> zanima me ali kako ke vaša povezanost v službi. Osebno menim,
> da se to stopnjuje, kajti s sodelavcem, ki ti je povrhu še
> simpatičen, preživiš praktično osem ur in več. Ni dileme, da
> se nebi navezal nanj. Se tudi vam to dogaja? Meni je namreč
> postal pri svojih 21 letih sodelavec star 51 let. Z njim mi
> je fantastično in prepričana sem, da je tud njemu v moji
> družbi. Samo predstavljam si lahko oz. sprašujem ali bi bila
> oba tako trdna, da nebi naredila neumnost, ko bi imela
> priložnost biti kje sama…..
>
> Ne vem, kako je pri vas, samo naše sindikalne zabave so hude.
> Vse povprek! Gledam ljudi, ki so poročeni, vendar ne poznajo
> ovir. Samo želim se lahko, da ne bom tudi jaz zaplavala.

V naši firmi so pa dedci bolj kot ene babe, se ne moreš nanje navezat, čeprav jih je več kot nas žensk. Sorry.

Mi smo le stirje, dva moska in dve zenski, pa tudi kaksnih hujsih
zabav skupaj ne prirejamo, tako da ni prevec skusnjav.

A je to tvoja taka prva izkušnja?

pozdrav
trenutno delam v svoji 3. službi. V prvi smo bili na oddelku dva moška in dve ženske in štekali smo se fuuuuuull. Hodili smo skupaj na pijače (tudi z ostalimi oddelki) po službi, na žurke……pa vsi smo bili oddani, res je bilo ful ok.

Edino enkrat sem se z enim od teh sodelavcev zapletla. To ni bilo dober. Starejši je bil 16 let. naslednji dan je bilo obema žal in nikoli več ni bilo tako, kot bi moglo biti.

Nato sem delala v neki čudni firmi, kjer smo morali zelo spoštovati šefa in šefico, klicati smo jih morali gospod direktor in gospa direktor, pa čeprav sta oba imela le srednjo šolo……pa kaj, saj sta bila šefa,me ni motilo, dokler nismo enkrat imeli en piknik, kjer sem mislila, da bom umrla. Vseh 10 ljudi se je tako lepo obnašalo: gospod direktor, mi date lepo prosim vas nekaj malega solate? Pa vsi so bili v kravatah in lepih oblekah……poden. In to sredi ene brunarice v naravi.!!Totalno nesproščeno!

Sedaj v moji tretji službi pa je tako: Imam sicer 2 sodelavki in šefa, s katerimi smo skupaj v pisarni, potem pa še 6 fantov v skladišču in 2 v sosednji pisarni.
S sodelavkami se ne morem……….ena je obupna, živa hinavka. V službi sva ena ob drugi 8 ur in se ne pogovarjava niti 5 minut. sicer se z njo nimaš kaj. Zanjo so vsi grdi, hudobni, leni, le ona je najboljša, pa revca tako dela………..
Fantje v skladišču so pa zakon! Kadar pridem tja, vedno se nasmejim do solz! Stari so vsi okoli 25-30 in vsi poročeni, ampak svetovna žurka, res. Ko pa imamo kak piknik, je živ poden! Jaz sem ponavadi skupaj s skladiščniki, da se vsaj malo nasmejim, direktor in ostali pa sedijo v kotu in se pogovarjajo o pomembnih bodočih odločitvah firme, in to med piknikom in po 3 pivih!!!!!!!!!! En sodelavec se ga vedno napije in pol žali!!!!!!!!! A JE TO KAKA ŽURKA? TAKO SEM ŽALOSTNA zaradi tega, ker hodim totalno zamorjena domov. Pa kaj, upamda ne bom večno v tej firmi.

lp

Dan, nekdo! Ti lahko dam en pameten predlog. Ne hodi na take bedne žurke, da ti je potem žal…ni vredno! To ti lahko povem iz lastne izkušnje. Sem raje doma, kot med norci…
Pa lep dan še naprej
Angel

Sedaj imaš idealno situacijo: sodelavca, s katerim se odlično razumeš!
Ne kvari tega s pol ure “luštnega” (2 minuti predigre, 5 minut sexa in 23
minut opravičevanja, da bo drugič bolje).
2 milijardi moških bi ga z veseljem “namočilo”, 3 milijarde žensk bi se
“dol dalo”. Naslednji dan pa ni nič več tako, kot je bilo….
lp Andi

Ne vem zkaj bi bil medosebni odnos vprašljiv če je to služba! Če se dobro razumeta se pač dobor razumeta in če je še kaj drugega zraven to ni stvar iz katere bi deal problem, ker je v naravi pač tako. Ljudeje sami si postavljamo pravila in meje (in probleme) ki jih naravni zakoni ne poznajo. Da se to dogja v službi to ni nobena redkost, kje pa drugje lahko bolje spoznaš človeka?

Sveda je to povezano z delom ki ga opravljata oba v službi in je zato potrebno pač paziti da ti odnosi ne vplivajo na okolico. Tudi če v stanovanju delaš nepotreben hrup pač motiš sostanovalce in je to stvar olike in kulture.

Tudi mi ni jasno zakaj so intimni odnosi neumnost. Stvar je samo v tem, kako to jemlješ? Intimnosti z nekom niso nekaj kar imaš za vedno v lasti, lahko si jih deležen če si jih pripravljen sprejti in tudi dati, na vsak način pa se moraš tudi sprijazniti z dejstvom, da ti jih ti ali nekdo ne bo več pripravljen dajati. To pa ne pomeni vojnega stanja in zamer, temeveč nekaj kar je bilo (lepo). Da ne bo pomote, ne nagovarjam tistega vse povprek, temveč samo prijetno druženje (tudi intimno) z nekom ki ti je pri srcu. Zakaj ne?

New Report

Close