Najdi forum

Barbara-12345, NIMA TE RAD. Ozavesti to. Večno bo prihajal in odhajal. Če si želiš veliko lastnega mazohizma vztrajaj v tej zgodbi. Pripisuješ mu veliko zunanjih atributov, ki posledično,če se on zanima zate,dajejo vrednost tebi. On si ne zeli odgovornosti niti obveznosti do tebe, predvsem ne take, ki sega dlje od neobvezne avanture in seksa. Obljube nekaj več, kot je npr. imeti otroka s tabo je le zato, da bolj zagrabiš. Vrnil se bo vedno,ko bo potreboval narcistično hrano ali ne bo imel druge za seks pri roki. On je tako kot so ti povedali, narcis in kot si ugotovila sama čustveni invalid. Torej te nima rad, ker tega ne zna. Skrbi le za lastno ugodje. Če hočeš sebi dobro, ga pozabi.

Tvoj partner? Partnerja nisi ti nikoli imela draga, ampak jebača. Face it! Tudi jaz sem bila v enaki situaciji, je že izbral ime za otroka (čeperav si ga ne želim). Potem pa magla. S tem da tvoj ti je jasno povedal, da ima drugo žrtev. Kaj še hočeš? Pisno potrdilo? PS. prestara si za njega, za družino bo izbral mlajšo. Tudi moj mi je na koncu to povedal (čeprav me briga) in sem ga lepo poslala k mlajši, kar naj tam ostane in začela zvezo z njegovim prijateljem. Na koncu se je skregal s prijateljem in celo svojo družino (ki me ni marala), mlajše pa so tudi odpadle. Samo jaz se nisem obešala na nobenega, tolažbo si pa ni problem najti. Možno je tudi, da se pod videzom uspešneša skriva lovec na denar in išče lažjo žrtev, tebe pač ni uspel oskubit. Veliko takih ženskarjev lovi denar, ne žensko. Na koncu po navadi priznajo. Preveri malo.

Ja vem, da ga moram pozabiti pa vendar mi se ni uspelo pa je ze veliko mesecev za mano, trudim se, delam na sebi pa ne gre …v mojem zivljenju je bilo nekaj partnerjev ampak tako sem ljubila njega se nisem…:( upam, da bo kmalu bolje…

Ja vem, da jih je veliko lovcev na denar, ampak ja, jaz sem prevec pametna za takega, me nebi mogel oskubiti…on to ni bil sem prepricana, res pa je, da jaz kot uspesna zenska zanj nisem bila toliko lahek plen kot bi si on zelel…po izkusnjah namrec uspesnih ravno ne marajo. Kar pa se starosti tice pa se ne obremenjujem, tudi on ni vec mlad in itak sem mu povedala, da kaka mlajsa ga bo imela samo zaradi denarja in da bi jo financiral, ponavadi pa taki ostanejo brez stare in mlade nazadnje sami oziroma izberejo najslabso mozno opcijo. Ponavadi pridejo cez kako leto ali dve jokcat nazaj ali se prej…

New Report

Close