Najdi forum

Pozdravljeni,

 

Star sem 37 let.Partnerka 35 let.Skupaj sva 16 let. Naj povem, da me je partnerka prevarala pred nekje 4 leti.Izvedel sem nekje 2,5 let nazaj,da je ko sva imela drugega otroka prevarala z sosedom.Pisala sta si 2 leti nato je 2x skocila cez plot pri nama doma.Ko sem izvedel sem bil cisto iz sebe.Padel sem v depresijo, shujsal 15 kg. Iz nje swm izvedel vsako podrobnost kako se je zgodilo, ker me je zanimalo.Od tega,ce je bil boljsi v sexu, ce je imel vecji spolni ud,ce je kaj cutila,koliko krat sta..itd.

Ker sem sam bil zelo tezki karakter,ker sem jo zaniceval, jemal odnos za samoumevni, ji govoril naj shujsa, se ne posvecal odnosu je rekla, da je zarad tega to storila,ker je prisel nekdo, ki ji je pihal na duso, ji dvoril…

Partnerki je bilo zelo zal, odlocila sva se, da greva na terapije.Obiskovala sva jih zelo dolgo casa in dosti krat.Najin odnos se je popravil, mene ni vec bolelo, a pozabil nisem nikoli.

Zadnje case ugotavljam, da je partnerka zelo pogosto na telefonu, na instagramu, da mi ne kaze pozornosti.Jaz jo bozam, masiram, vedno sem prvi,ki zacnem nekaj, da zacneva seksat, ona pa mi ne da blizine.

Ker ni blizine od nje,sem spet zapadel v negativne misli,da pa ma mogoce afero, da ji vec nic ne pomenim, partnerko sem soocil s svojimi tezavami,da pogresam njeno blizino a ni nekega odziva od nje.

Vedno manj mi kaze pozelenje, vedno bolj tonem v misli prevare in tega,da pa si mogoce spet s kom piše,saj je nenehno na instagramu, messengerju…

Bojim se,da ma kako afero.Dokazov nimam.

Najini pogovori o tem kako se pocutim  ne obrodijo sadov.Rad bi,da bi mi pokazala blizino, da bi kdaj ona zacela z sexom, da bi me npr v kuhni potapkala po riti,mi dala hlače dol in zacela oralno zadovoljevati, da bi mi poslala kako pokvarjeno fotko v sluzbo, da ko nebi bilo otrok bi si me vzela.

Ljubimcu je posiljala fotke, ga je oralno zadovoljila, je pokazala pozelenje.Tega je ze  dolgo ampak rad bi, da bi tudi meni to pokazala.In manj mi pokaze blizino,bolj se sprasujem zakaj je njemu delala to pa to meni pa nena.

Sprasujem se kaj dela skozi na telefonu.

Npr ji napisem nekaj na whatsapp mi ne odpise, pogledam na instagram ali messenger, tam pa je aktivna meni pa ne zna odpisati.

Govorim ji ze 2 meseca,da bi rad kako fotko od nje pokvarjeno in se danes nic.Pol pa si recem zakaj pa je njemu posiljala meni pa ne.

Govorim ji,da je lepa,da mi je sexy, ko de je dotaknem se takoj vzburim ona pa nič.

Pocutim se cisto nezazeljeno.To ji govorim skozi, pa nic.Se vedno kloca po omrezjih.

Pravijo  ce si 1x varal bos vedno varal.Je to res? Vec nevem kaj še naj nardim.

Nonstop jo oralno zadovoljujem, ji govorim,da pogresam,da bi me kdaj oralno zadovoljila, pa me ni ze zelooo dolgo casa (6mesecev). Da bi lahko kdaj me,ko sva sama si vzela, pa nic.V glavi vidim prav kak bi si ali si je njega vzela in to mi nacenja ze tak slabo samopodobo.

 

Hvala

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Spoštovani Obupanec146, 

 

če je nekdo enkrat varal, ni nujno, da bo vedno, v kolikor je nekaj naredil na sebi, spremenil misli in prepričanja, saj tudi varanje prinaša lekcije in za ljudi poziv k spremembam na sebi, notranjim spremembam, kar se odraža v odnosih. Biti neiskren je širok pojem, v prvi vrsti je odraz človekove notranjosti, torej, da je človek neiskren do sebe, da v sebi zanika resnico, da sebi nečesa ne prizna, ne dovoli, ne začuti, ne sprejme. Je priložnost, da se v odnosu pogleda globlje in sebe tudi globlje spozna. 

 

Iz vašega pisanja izstopata predvsem dve temi. Nezmožnost bližine z vašo partnerko in posledično vaše doživljanje zaradi tega. Kot druga, stik in povezovanje preko spolnosti. Ne glede na vse, kar ste navedli glede vašega počutja po prevari in manjši povezanosti z vašo partnerko, je edina pot, da najdete način, kako se iskreno pogovoriti o vama, vajinem občutenju drug drugega, odzivanju, umikanju, težavah, ki se porajajo v odnosu, strahovih, dvomih ipd. Pomembno, da se zares slišita, začutita, kajti to vpliva na sprejemanje in povezanost drug z drugim. Ali pa ugotovita, zakaj se ne zmoreta razumeti, pogovarjati, biti v bližini drug drugega. Potrebne bodo odločitve in ko se za nekaj zares odločite, se tudi pokažejo nove poti za naprej.

Morda bi bilo smiselno znova vključiti se v terapevtsko obravnavo in ponovno ovrednotiti vajin odnos in nasloviti stiske. Zatekanje v virtualni svet je lahko zgolj beg od resničnega življenja, saj ne terja dosti energije. Namesto spolnih fantazij in neuslišanih pričakovanj z vaše strani v ospredje za zdaj postavite predvsem vajin odnos in iskreno željo, da ste pripravljeni prisluhniti vaši partnerki o tem, kaj se zares dogaja med vama, kako se partnerka počuti v odnosu, kaj si želi, kaj pogreša, kaj jo moti, da skupaj ugotovita, na kateri točki je vajin odnos, kaj bi morala spremeniti, slišati in kaj bi morala spoznati o sebi, da ga znova napolnita, oživita (v kolikor je to še vedno vajina volja). Pozornost za spremembe je potrebno usmeriti tudi na ostala področja vajinega skupnega življenja in odnosov, o katerih niste nič zapisali in ki zelo vplivajo na kvaliteto vajinega odnosa. Spolnost je le en del, vendar so medsebojni odnosi veliko več kot le to. Tukaj bo torej potrebno preveriti osnovo vaših odnosov in dinamiko v družini nasploh. Šele po temeljitih pogovorih bosta vedela, kako naprej. Ostaja pa veliko neizgovorjenega med vama.

Srečno vam želim.

Barbara K. Novak, zak. in druž. ter.

bodisprememba.si

Barbara K. Novak, zakonska in družinska terapevtka www.bodisprememba.si tel. 031 30 90 60 FB: https://www.facebook.com/bodisprememba.si

Nekako sem iz tvojega zapisa razbrala, da je ona emocionalno že zapustila vajin odnos oziroma preprosto ji ni več do tebe. S tem, ko ji govoriš glede seksa in pošiljanja fotk, imam občutek, da jo samo siliš v nekaj do česar ji ni več. Čisto preprosto jo je minilo, kajti ženska, ki ji je kaj do moškega, mu to tudi pokaže, ni potrebno prositi in siliti.

Preveč si posesiven tudi  ti jo malo ignoriraj najdi si kakšen hobi mogoče sta preveč skupaj.Ne ji težit  zaradi sexa.Če ne si pa najdi ljubico.

Ona je zakljucila že prvič, ko ni dobila pozornosti

Tako, kot ti ne pozabiš, da je varala ona ne pozabi, da je bila samoumevna

Zmagata pa: sem ji govoril naj shujsa (meni bi rekel to samo 1 x) in izsiljevanje podrobnosti kako je bilo s sosedom(ali je cutila? Neee ni)

Ne razumem ljudi, k ostanejo skup s partnerjem, ki vara… “byeeee”

Pozdravljen,

mislim, da se te je žena že zdavnaj naveličala. Predvidevam, da sta šla na terapije zaradi otrok in ne toliko zaradi vajinega odnosa. Razbrati je možno, da sta bila še zelo mlada, ko sta začela in verjetno sta odnos osnovala na spolnih odnosih, kar pa se nikoli ne obnese. Pomembnejša za kvaliteten partnerski odnos je dobra komunikacija. Spolnost le začini in da piko na i vsemu skupaj, da sta lahko bolj srečna. Mislim, da ona s tabo ne želi več nič, nisi ji pomemben in zato te sploh ne posluša, kaj ji govoriš. Sprijazni se, da najverjetneje nisi samo ti edini moški v njenem življenju. Verjetno te je zopet prevarala, ali pa te še bo. Ti si verjetno misliš, da si najboljši v postelji in ti ne more še enkrat tega narediti. Tudi ona ti bo rekla, da si vrhunski v postelji, samo zato, da ne boš ničesar posumil, ko te bo varala. Prosim te, da si ne omisliš slučajno še ti kakšne ljubice, kajti morda boš uničil še kakšno punco/žensko zaradi svojih težav. Lp

S tabo je verjetno samo še zaradi lagodnega življenja, ker sama ne bi imela nič, če bi šla narazen. To so moje domneve, saj nisi nič napisal o drugih aspektih. Odloči se, kaj in koga želiš imeti v svojem življenju.

če te ignorira …. ima drugega …. spet ….. pusti jo, na cesti ….

Si pomislil, da pa ima morda ona težave in ji je težko o tem govoriti? Sama sem imela kar precej časa težave z libidom, mož je ves čas rinil vame, mojih težav ni razumel, saj je menil, da me pač ne privlači… Point je v tem, da sem jaz morala predelati stvari sama pri sebi, očistiti čakre, narediti nekaj na svoji samozavesti, da sem ponovno prisla do tocke, da si ga zelim. Pa nisem niti 1x pomislila na to, da ga ne bi imela rada, da me ne bi privlačil, še manj, da bi mislila na koga drugega. Težko temu verjameš, dokler se s tem ne soočiš sam. In če ima tudi ona takšne težave, je to problem, o katerem je težko govoriti, sploh ko nekdo ne posluša, ne razume ali noče razumeti, ko nekdo “sili” v tebe s seksom, po katerem sploh nimaš želje, pa niti sam ne razumeš zakaj ne…

Probaj odpreti to temo, morda se bo odprla. Predvsem pa ne sili vanjo, ker to samo odbija in dela še večji prepad. Je pa proces, ki traja in morda še dolgo spolnost ne bo to, kar je bila. Pa vendar, če je težava zgolj libido, se jo da urediti.

 

Vso srečo vama želim!!!

Pokaj čim preje in čim dlje od nje. Enkrat varalica vedno varalica. Tisti primeri en na miljon me ne prepričajo v nasprotno in sem neskončno  srečen, da sem se odločil svojo bivšo zapustit zaradi njenega varanja.

Laži in nakladanje terapevtov, da je potrebno ponovno zgradit zaupanje je samo metanje peska v oči in molža neivnih paciantov, ki jih obiskujejo. Zaupanja po prevari se ne da ponovno zgradit nazaj, prevarani lahko samo na finto vrže svoje možgane in potisne v ozadje, kaj je bilo in hkrati povozi svoj bit ter se podredi varajočemu. Nima smisla zgubljat energije za takšnega človeka, če ti je z nekum drugim lahko lepše.

Mene je moja varala 15 let z mnogimi dokler ni privlekla spolno bolezen. Je šla k ginekologinji in dobila tablete za sebe in za mene. Mi je dala tablete in rekla da je staknila neko okužbo in  je ginekologinja rekla morava oba jemati en teden. Ko sem prebral navodila sem takoj ugotovil za kaj gre. Ni hotela priznati. Sem jo vžgal na oko da je kri špricnila. Zlomila se je in priznala. Odšel sem isti dan . Z hčerko imam lepi odnos . Ločila sva se in nimam nobenih stikov z tako golaznijo.

 

Kakor pravijo ni kemije vec med vama ,pa srecno naprej ti zelim ,najbolse brez nje.l.p.

Pussy

Tu mač pozornosti v času, ko se je odtujila. Ponavljanje istih želja  pa se nič  ne zgodi. Pusti pri miru. Pojdi v fitnes, uživaj v svojem telesu, obleci se lepo, pusti, da te opazijo druge ženske, posveti se svojim hobijem. Ne bitvzajedljiv  bodi prijazen, a ne preveč ustrežljiv.

Objava čaka odobritev

New Report

Close