Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? odložena rekonstrukcija dojke z vsadkom

odložena rekonstrukcija dojke z vsadkom

Pozdravljene,

prečitala sem odziv na vprašanje za vstavitev ekspandra. Prav presenečena sem, da s tako lahkoto opisujete tovrstno operacijo. zgodba moje hčere pa je precej drugačna .Tri mesece po vstavitvi ekspandra se je vnela koža po celotni površini dojke. In vnetje se ne pomiri ter traja že več pol leta. Pošiljajo jo od zdravnika do zdravnika. Nihče ne ve zakaj, ali pa ne želijo povedati.Vstavljen eksander ima že 15 mesecev, pa še vedno čakamo kako in kaj.

To stanje je boleče.

Pozdravljeni,

na vsak poseg v telo bi bilo potrebno naš organizem pripraviti nanj. Nekateri imajo boljše, drugi slabše notranje okolje za regeneracijo po kakršnemkoli posegu. Kako lahko k temu pripomoremo? Po načelih biološke medicine obstajajo trije stebri zdravja, ki poskrbijo za odstranitev vzroka večine bolezni in kroničnih obolenj – vključno z rakom. Prvi steber je razstrupljanje (amlagamske zalivke, toksini iz okolja, vode, hrane), drugi je pomoč pri obnovi mikrobioma (tanko črevo, ki je naš največji organ, saj njegova površina meri kar 2000 m2, je osnovni imunski sistem v kombianciji z bakterijami, ki ga naseljujejo in pomagajo pri zagoatvljanju optimalnih razmer za vsrkavanje/absorpcijo hranil) in tretji pomoč celicam pri regeneraciji (dovajanje dovolj mineralov, vitaminov, mikrohranil).

Vaši hčeri želim čimboljše in hitrejše okrevanje in veliko zdravja,

Jana

Svetlika, integrativna onkologija Jana Pahole, dr. med., spec. int. onk. I Mail: [email protected] I Telefon: 030 647 321

New Report

Close